Μήνυμα συμπαράστασης στη Νέα Πέραμο Αττικής από τη «δικιά μας» Νέα Πέραμο

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου του δήμου Παγγαίου Μάκης Ζουμπλιός εκφράζει στον δήμο Μεγαρέων μέσω ηλεκτρονικής επιστολής την αμέριστη συμπαράστασή του στους πλημμυροπαθείς

Μέσω ηλεκτρονικής επιστολής, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου του δήμου Παγγαίου Μάκης Ζουμπλιός, εκφράζει τη συμπαράστασή του στον δήμο Μεγαρέων, στους κατοίκους της Μάνδρας Αττικής και δη προς εκείνους της «αδελφής» Νέας Περάμου, οι οποίοι επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες. «Είναι το λιγότερο που μπορούσαν να κάνω ως μέλος της κοινότητας Νέας Περάμου, να στείλω ηλεκτρονική επιστολή συμπαράστασης προς τον δήμο Μεγαρέων και φυσικά προς τους “συγγενείς” μας στη Νέα Πέραμο», αναφέρει ο κ. Ζουμπλιός.

Αναλυτικά η επιστολή

Αγαπητέ Δήμαρχε

Εκ μέρους πολλών συμπολιτών μου θα ήθελα να σας εκφράσω την ηθική συμπαράστασή μας στις δύσκολες ώρες που περνάει η περιοχή σας και το «αδελφό» χωριό μας Νέα Πέραμος.

Ευχόμαστε γρήγορα να ξεπεράσετε τα καταστροφικά προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τα καιρικά φαινόμενα και να γνωρίζουν οι κάτοικοι του Δήμου Μεγαρέων και οι «συγγενείς» μας και κάτοικοι της Νέας Περάμου ότι η σκέψη μας αλλά και η αγωνία μας αυτές τις ημέρες είναι έντονη και συνεχής.

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα και μόλις καταλαγιάσουν τα προβλήματα στην περιοχή σας θα σας καλέσω και τηλεφωνικά.

Σας ευχόμαστε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο σας, όπως επίσης καλή δύναμη και σε όλους τους κατοίκους του Δήμου σας και στους “συγγενείς” κατοίκους της Νέας Περάμου στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν.

Γεράσιμος Ζουμπλιός
Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου Δήμου Παγγαίου Καβάλας