Ταξίδι στον Αρκτικό Κύκλο: Μια φωτογράφος από την Καβάλα ζητά τη βοήθειά σας για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα

Η Μαρία Καλογιώργη έβαλε στόχο να... φωτογραφίσει το Βόρειο Σέλας και να ζήσει 6 μέρες σε ιγκλού, με τη βοήθεια των συντοπιτών της, αλλά και της τύχης

Πείναι άραγε να φωτογραφίζεις το Βόρειο Σέλας ή να ζεις σε ιγκλού; Αυτό ακριβώς θέλει να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι μια Καβαλιώτισσα φωτογράφος, η Μαρία Καλογιώργη, εκμεταλλευόμενη την ευκαιρία που δίνει μια εταιρία ρούχων, η οποία διοργανώνει κάθε χρόνο έναν διαγωνισμό με πρώτο βραβείο μια αποστολή στον Αρκτικό Κύκλο με έλκηθρο.

Ο νικητής προκύπτει με ψηφοφορία και με επιλογή της κριτικής επιτροπής και το ταξίδι διάρκειας 6 ημερών περιλαμβάνει ξενάγηση 6 ημερών στην παγωμένη γη, ύπνο σε ιγκλού και γνωριμία με τον ντόπιο πληθυσμό, τα ήθη και τα έθιμά του.

Όπως λέει η Μαρία στο KAVALA POST, το ταξίδι αποτελεί μια πρόκληση για την ίδια τόσο… εικαστικά, ούσα φωτογράφος όσο και από πλευράς εμπειρίας ζωής, καθώς δεν πας… κάθε μέρα στον Αρκτικό Κύκλο, ενώ η ίδια είναι… εθισμένη στα ταξίδια στα πιο «αφιλόξενα» και απόμακρα μέρη της γης.

Ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να βοηθήσετε τη Μαρία και να τη στείλετε στον Αρκτικό Κύκλο, απλός… Με μια απλή ψήφο μέχρι την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017.

Μπορείτε να ψηφίσετε τη Μαρία Καλογιώργη εδώ