«Βροχή» κλοπών στο Περιγιάλι: Άγνωστοι σπάζουν τα παράθυρα αυτοκινήτων και κλέβουν ό,τι βρουν

Καταγγελίες και για παραβιάσεις καταστημάτων-Το θέμα θα το θέσει στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Παράσχος Αγανικόλας, ζητώντας, παράλληλα, την παρέμβαση των Αρχών

Ένα σοβαρό θέμα προκαλεί μεγάλη ανησυχία σε όσους διαμένουν στην ανατολική πλευρά της Καβάλας και δη στο Περιγιάλι. Πρόκειται για επιθέσεις ατόμων που σπάζουν τα τζάμια αυτοκινήτων με σκοπό να κλέψουν ό,τι μπορούν μέσα από τα οχήματα.




Τα περιστατικά είναι πολλά το τελευταίο διάστημα και σ’ αυτά αναφέρεται ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Καβάλας Παράσχος Αγανικόλας με δηλώσεις του τον ALPHA Radio 88,6, καθώς ο ίδιος διαμένει στην ίδια περιοχή.

«Αυτό συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες και ο κόσμος έχει φοβηθεί αρκετά γι’ αυτό και δημόσιο ζητάμε από τις δικαστικές αρχές και την Εισαγγελία να το ερευνήσουν. Το σπάσιμο των τζαμιών και οι φθορές είναι μεγάλες και το βλέπουμε στις περιοχές του Αγίου Κωνσταντίνου, την οδό Κ. Ράδου, το Σούγιoλου  και άλλες περιοχές που βάλλονται συνεχώς.

Ως δημοτικός σύμβουλος δέχομαι καταγγελίες κατοίκων από τις γειτονιές της ανατολικής πλευράς της Καβάλας, πράγμα που έχω διαπιστώσει και εγώ, όταν φεύγουμε το πρωί στις 5 η ώρα για τις δουλειές και συναντάμε διάφορα άτομα με κουκούλες που στοχοποιούν αυτοκίνητα ή και σπίτια και προκαλούν ζημιές. Η όλη κατάσταση τον τελευταίο μήνα έχει ξεφύγει. Πρέπει να προλάβουμε πριν πάθουμε ακόμα μεγαλύτερες ζημιές.

»Υπήρξαν επίσης και παραβιάσεις αρκετών καταστημάτων και πιστεύουμε ότι γίνονται με στόχο την κλοπή. Εγώ θα επικοινωνήσω με τη δήμαρχο και τον Αντιπεριφερειάρχη για να ληφθούν μέτρα για την κατάσταση αυτή που γιγαντώνεται. Το θέμα θα το φέρω σε συζήτηση και στο Δημοτικό Συμβούλιο για να παρθούν μέτρα, να συλληφθούν οι δράστες και να προστατευτούμε», δηλώνει ο κ. Αγανικόλας.

*Η φωτογραφία του άρθρου είναι από κάτοικο της περιοχής ο οποίος έπεσε θύμα των δραστών