Η Καβάλα στο πλευρό των πληγέντων της δυτικής Αττικής: Διαβάστε πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΠΕ Καβάλας, η «ΠΝΟΗ» και το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Ο Άγιος Νέστωρ», υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, συγκεντρώνουν τρόφιμα και χρήματα για τους πλημμυροπαθείς

Oι Σύλλογοι Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας (Σ.Υ.Π.Ε.ΚΑ.), «ΠΝΟΗ» για το Παιδί και την Οικογένεια και το Φιλανθρωπικό Σωματείο Κυριών Καβάλας «Ο Άγιος Νέστωρ», υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, ξεκινούν μία από κοινού προσπάθεια για τη συγκέντρωση τροφίμων κ.α. (ξηρά τρόφιμα τυποποιημένα, γάλατα, είδη προσωπικής υγιεινής) και σχολικών ειδών, προκειμένου ν’ αποσταλούν στους πληγέντες της δυτικής Αττικής. Για τον λόγο αυτό παραχώρησαν κοινή συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας.

Συγκεκριμένα, γνωστοποίησαν ότι τα παραπάνω είδη θα συγκεντρώνονται στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΠΕ Καβάλας «Νικόλαος Μάρτης» από την 28η Νοεμβρίου έως και την 4η Δεκεμβρίου 2017, από τις 09:00 έως τις 14:00, τις εργάσιμες ημέρες.

Επίσης όσοι επιθυμούν να καταθέσουν χρήματα μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο επικοινωνίας του Συλλόγου για το Παιδί και την Οικογένεια «ΠΝΟΗ»: 2510 232211 ή να καταθέσουν άμεσα στον τραπεζικό λογαριασμό (Alpha Bank, IBAN GR 6601408000800002320003799) με τη διευκρίνιση ότι πρόκειται για τους πληγέντες της Δυτικής Αττικής.

Η παράδοση των ειδών θα γίνει οργανωμένα από τον Σύλλογο των Εργαζομένων ΟΤΑ Ελευσίνας-Ασπροπύργου-Μάνδρας-Ειδυλλίας, ο οποίος δέχτηκε να υποστηρίξει με τον συγκεκριμένο τρόπο τη δράση αυτή.

Καλούνται όλοι οι φορείς ή οι μεμονωμένοι πολίτες να συνεισφέρουν εκφράζοντας ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης και στήριξης των ανθρώπων που επλήγησαν από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική.