Ονειρούπολη Δράμας: Τι θα δουν, τι θα παίξουν και τι θα… ακούσουν φέτος οι επισκέπτες

Το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι το οποίο φιλοξενείται και φέτος στη γειτονική πόλη, περιλαμβάνει πλήθος δράσεων και συναυλιών, αλλά και πολλών εκπλήξεων για μικρούς και μεγάλους-Πάρτε μια... γεύση από το πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης

Η αντίστροφη μέτρηση για ένα ακόμη μαγικό, Χριστουγεννιάτικο παραμύθι το οποίο θα γραφτεί και φέτος στη Δράμα έχει αρχίσει. Ένα παραμύθι με τουνελόδρακους, ξωτικά, αόρατα πράσινα καγκουρό, μικρά λυκάκια, καλικάντζαρους, ιπτάμενα σουρωτήρια, χιονάνθρωπους, αλλά και τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη.

Για περίπου έναν μήνα ο Δημοτικός Κήπος και η κεντρική πλατεία της πόλης μεταμορφώνονται σε σκηνικά και όλοι οι επισκέπτες σε πρωταγωνιστές, στην απόλυτη Χριστουγεννιάτικη χώρα, τη χώρα της Ονειρούπολης, η οποία ανοίγει για όλους τα… σύνορά της τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 στις 19:00 με πρώτο οικοδεσπότη τον μεγάλο Έλληνα παραμυθά Ευγένιο Τριβιζά, ο οποίος θα μιλήσει με τους επισκέπτες, μικρούς και μεγάλους και θα υπογράψει αυτόγραφα, ενώ τα έσοδα από τις πωλήσεις των βιβλίων θα διατεθούν αποκλειστικά για φιλανθρωπικό σκοπό.

Στις φετινές δεκάδες δράσεις της Ονειρούπολης συμπεριλαμβάνονται το νέο σπίτι του Άη Βασίλη, το ζαχαροπλαστείο των Ξωτικών, η σχολή χριστουγεννιάτικης μαγείας, τα Playmobil με ιππότες και πριγκίπισσες, το ταχυδρομικό εργαστήρι, το σπιτάκι του παραμυθιού με αφιέρωμα στον μεγάλο παραμυθά Ευγένιο Τριβιζά, το παγωμένο εργαστήρι πειραμάτων, το εργαστήρι χαμόγελου, το εργαστήρι της φύσης, το δάσος των ευχών και της ελπίδας, το ταξίδι στην εποχή των παγετώνων και το fun park της Ονειρούπολης.

Η φετινή προσθήκη, το Θεματικό Πάρκο «Η Εποχή των Παγετώνων» (έναρξη Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017) συνδυάζει τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία με την εξερεύνηση σε έναν περιπετειώδη κόσμο. Ταυτόχρονα, εφοδιάζει με γνώσεις για σημαντικές, επιστημονικές ανακαλύψεις, που αφορούν την εποχή των παγετώνων. Οι ήχοι των προϊστορικών ζώων, τα χρώματά και οι κινήσεις τους παρασύρουν σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία!

Επίσης, οι επισκέπτες της Ονειρούπολης θα απολαύσουν και υπέροχες συναυλίες από αγαπημένους καλλιτέχνες, όπως είναι ο Κωνσταντίνος Κουφός, ο Γιώργος Τσαλίκης, οι Les au revoir, οι Vegas, ο Bo (Μπο), ο Μύρωνας Στρατής, η Μαλού και οι Rec.

Ωράριο λειτουργίας Ονειρούπολης

4 Δεκεμβρίου 2017-22 Δεκεμβρίου 2017

Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30-14:00 και 17:00-21:00
Σάββατο-Κυριακή: 10:00-21:00

23 Δεκεμβρίου 2017-7 Ιανουαρίου 2018

Δευτέρα-Κυριακή: 10:00-21:00

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 25210 70097
Ε-mail: [email protected]
Website: oneiroupoli-dramas.gr

Χρήσιμες Πληροφορίες

  • Η είσοδος στην Ονειρούπολη είναι ελεύθερη και η συμμετοχή στις δράσεις δωρεάν. Απαραίτητη προϋπόθεση για να εισέλθετε στη μεγαλύτερη, χριστουγεννιάτικη γιορτή, το λαμπερό σας χαμόγελο και η καλή σας διάθεση!
  • Ντυθείτε ζεστά, χειμώνα έχουμε! Γαντάκια, σκουφάκια και κασκολάκια είναι σίγουρο ότι θα σας ζεστάνουν στις κρύες ημέρες και νύχτες στην Ονειρούπολη. Ο χορός και το παιχνίδι θα σας ζεστάνουν ακόμη περισσότερο.
  • Ο χώρος διαθέτει Βaby Room

* Ελεύθερο Wi-Fi υπάρχει παντού (για ποσταρίσματα, ταγκαρίσματα, stories, live μεταδόσεις κτλ.. Ακόμη και για επαγγελματικά e-mails, αν και σε αυτή την περίπτωση πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, γιατί τα ξωτικά της Ονειρούπολης έχουν πάρει… όρκο μόνο να διασκεδάσετε).