Καφετέρια στην Καβάλα «έφαγε» πρόστιμο επειδή μια πελάτισσα είχε ένα σκυλάκι στα… πόδια της!

Προηγήθηκε καταγγελία, η οποία αναπόφευκτα οδήγησε στο να κληθεί η Αστυνομία και να επιβάλει το πρόστιμο-Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού αναρωτιέται πώς υπάρχει υγειονομική παράβαση, εφόσον το σκυλάκι ήταν... έξω

Ένα… παράδοξο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης 28 Νοεμβρίου 2017 σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Καβάλα με «πρωταγωνιστές» ένα δεσποζόμενο σκυλάκι, μια καταγγελία και ένα… πρόστιμο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανάρτηση του ιδιοκτήτη της καφετέριας No18 στη Μεγάλου Αλεξάνδρου, στους πεζοδρόμους της Καβάλας, υπήρξε καταγγελία για μια κοπέλα, πελάτισσα του μαγαζιού, η οποία είχε ένα σκυλάκι στα πόδια της, με αποτέλεσμα να έρθει η Αστυνομία και να επιβάλλει πρόστιμο στο κατάστημα, εξέλιξη αναπόφευκτη, εφόσον προηγήθηκε επώνυμη καταγγελία.

Όπως αναφέρει, όμως, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος -το οποίο είναι γνωστό για τη φιλόξενη διάθεσή προς τα δεσποζόμενα, αλλά και προς τα αδέσποτα σκυλάκια- η κοπέλα καθόταν σε εξωτερικό χώρο του μαγαζιού και συνεπώς, δεν τίθεται θέμα υγειονομικής παράβασης, σύμφωνα με τον κείμενο νόμο.

Όπως και να ‘χει, το περιστατικό έχει προκαλέσει προβληματισμό στο φιλόζωο κοινό της πόλης, με τη φράση η οποία συνοδεύει την ανάρτηση του ιδιοκτήτη του καταστήματος να είναι χαρακτηριστική: «Σας το λέω για να ξέρετε τι κυκλοφορεί έξω!!».