Χριστουγεννιάτικη βόλτα πάνω από τον… γαλάζιο ουρανό της Ελευθερούπολης [βίντεο, φωτογραφίες]

Η έδρα του δήμου Παγγαίου ετοιμάζεται να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα και στρώνει... φωτεινό χαλί στους επισκέπτες της-Πλήθος εκδηλώσεων και φέτος στο πλαίσιο του «Χριστουγεννιάτικου Όνειρου» του δήμου

Μύρισε… Χριστούγεννα στον δήμο Παγγαίου και συγκεκριμένα στην Ελευθερούπολη, η οποία απέκτησε τον δικό της… γαλάζιο ουρανό.

Ο λόγος για τον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο με τα χιλιάδες μπλε λαμπάκια τα οποία κοσμούν από την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017 την κεντρική οδό Φρίξου Παπαχρηστίδη, η οποία σε βάζει, πλέον, αμέσως στο… κλίμα των Εορτών.

Όμως το «Χριστουγεννιάτικο Όνειρο» του δήμου Παγγαίου -όπως ονομάζονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον δήμο- μπορεί να αρχίζει με τον «Γαλάζιο Ουρανό», όμως δεν τελειώνει εκεί, καθώς ήδη ετοιμάζονται τα σπιτάκια τα οποία θα φιλοξενήσουν διάφορες δράσεις στην πλατεία της Ελευθερούπολης, με την είσοδο του… Κάστρου να προϊδεάζει τους επισκέπτες για το τι θα δουν φέτος.

Φέτος δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι συναυλίες, με την Ελένη Τσαλιγοπούλου να ετοιμάζεται να ξεσηκώσει το κοινό του δήμου Παγγαίου το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017.

Να σημειώσουμε ότι η επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνουν την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017, με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Δημοτικό Κήπο της Ελευθερούπολης.

Δείτε παρακάτω το βίντεο την περιήγηση του KAVALA POST στην Ελευθερούπολη η οποία βάζει τα γιορτινά της

*Βίντεο-επεξεργασία: Βαγγέλης Φέρελης