«Ημέρες Πρόληψης Διαβήτη» σε Καβάλα, Δράμα, Παγγαίο και Νέστο-Διαβάστε πότε θα γίνουν οι δωρεάν εξετάσεις

Η εταιρεία MEDTRUST θα διαθέσει ένα κινητό εργαστήριο, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό - Στο πλευρό της οι Ιατρικοί Σύλλογοι Καβάλας και Δράμας και ο Σύλλογος Ατόμων με Νεανικό Σακχαρώδη Διαβήτη Νομού Καβάλας

Για πρώτη φορά οι δήμοι Καβάλας, Δράμας, Παγγαίου και Νέστου, ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας, ο Ιατρικός Σύλλογος Δράμας και ο Σύλλογος Ατόμων με Νεανικό Σακχαρώδη Διαβήτη Νομού Καβάλας συνεργάζονται με την εταιρεία MEDTRUST διοργανώνοντας τις εκδηλώσεις «Ημέρες Πρόληψης Διαβήτη».

Η εταιρεία θα διαθέσει ένα όχημα μεγάλων διαστάσεων, ειδικά διαμορφωμένο ως κινητό εργαστήριο, σε κεντρικά σημεία των πόλεων. Το εξειδικευμένο προσωπικό θα προβεί σε δωρεάν μετρήσεις σακχάρου προς το κοινό που θα προσέλθει. Τα αποτελέσματα των μετρήσεων θα δίνονται σε ειδική φόρμα ώστε ο ενδιαφερόμενος να μπορεί να τα προσκομίσει στον θεράποντα ιατρό του.

Η MEDTRUST, πιστή στην κοινωνική αποστολή της, διοργανώνει για δεύτερη φορά στην Ελλάδα τις «Ημέρες Πρόληψης Διαβήτη», όντας μια οικογενειακή εταιρία με έδρα την Αυστρία, που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο διαθέτοντας συσκευές και προϊόντα που δίνουν λύσεις στα άτομα που πάσχουν από το σακχαρώδη διαβήτη.

Επειδή η οικονομική κρίση εμποδίζει αρκετούς δημότες από τη διενέργεια προληπτικών εξετάσεων, οι διοργανωτές της δράσης ευελπιστούν ότι οι «Ημέρες Πρόληψης Διαβήτη» θα βοηθήσουν τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Χρήσιμες πληροφορίες για τον σακχαρώδη διαβήτη και για τα προϊόντα της εταιρείας μπορείτε να βρείτε εδώ.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα των δωρεάν μετρήσεων έχει ως εξής:

  • Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 Πλατεία Καπνεργάτη στην Καβάλα ώρες 08:30-13:00
  • Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 Πλατεία Νικοτσάρα (πιάτσα TAXI) Ελευθερούπολη ώρες 08:30-13:00
  • Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 απέναντι από το Ειρηνοδικείο Χρυσούπολης ώρες 08:30-13:00
  • Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 Οδός Πατριάρχου Διονυσίου (Δίπλα στο ΞΕΝΙΑ) στη Δράμα ώρες 08:30-13:00