Στην τελική ευθεία η Καβάλα για την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 το άναμμα του δέντρου και η συναυλία των Σταρόβα-Μαχαιρίτσα, τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου η ανακοίνωση του προγράμματος των εκδηλώσεων-Εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους ετοιμάζει ο δήμος Καβάλας

Aπό την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017 υπάλληλοι του δήμου Καβάλας και το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών υπό την επίβλεψη της προέδρου του Νομικού Προσώπου του δήμου «Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη-Προσχολική Αγωγή» Ευαγγελίας Δρακονάκη άρχισαν τις εργασίες για τη διαμόρφωση του Χριστουγεννιάτικου διακόσμου της κεντρικής πλατείας, καθώς και των κεντρικών οδών Βενιζέλου, Δαγκλή και μέχρι το Πάρκο Φαλήρου, ενώ όλοι οι στολισμοί οι οποίοι ολοκληρώνονται σε λίγες μέρες είναι ο προπομπός για το άναμμα του μεγάλου Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Ελευθερίας.

Όπως δήλωσε η κ. Δρακονάκη: «Είμαστε στην τελική ευθεία για το στολισμό της κεντρικής πλατείας, καθώς και άλλων σημείων της πόλης μας, ενόψει του ανάμματος του δέντρου που θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου στις 19:30. Το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών είναι εκεί, όπως και το προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας από το τμήμα συντήρησης του ηλεκτροφωτισμού. Υπάρχει μια αγαστή συνεργασία όλων η οποία εύχομαι να φέρει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, διότι όλοι το έχουμε ανάγκη αυτές τις ημέρες».

Εν τω μεταξύ το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 θα ξεκινήσουν όλες οι εκδηλώσεις οι οποίες θα περιλαμβάνουν πολλές δράσεις, όπως κατασκευές, θεατρικές παραστάσεις, χορευτικά, παρασκευή γλυκισμάτων και άλλες πολλές εκπλήξεις, ενώ το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων, οι οποίες θα έχουν ως επίκεντρο την κεντρική πλατεία, θα γνωστοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017. 

«Περιμένουμε τους συμπολίτες μας για να περάσουμε όμορφες στιγμές» αναφέρει η κ. Δρακονάκη, απευθύνοντας πρόσκληση σε μικρούς και μεγάλους να χαρούν τα Χριστούγεννα στον δήμο Καβάλας.

Να σημειωθεί ότι μετά το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από τη δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, θα ακολουθήσει συναυλία από τους Δημήτρη Σταρόβα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μάρω Μαρκέλλου και Steve Tesser.