Επιχείρηση κοινωνικής προσφοράς από το παράρτημα Νομού Καβάλας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης [φωτογραφίες]

Τα μέλη της Ομάδας, με τη βοήθεια των πολιτών της Καβάλας, της Ελευθερούπολης και της Νέας Ηρακλίτσας και τη συμπαράσταση των Lidl συγκέντρωσαν πάνω από 1 τόνο τρόφιμα για τις άπορες οικογένειες του Νομού

Το παράρτημα Νομού Καβάλας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, στο πλαίσιο του ανθρωπιστικού του έργου, προέβη σε μια διαφορετική δράση, αλλά πάντα στον ίδιο άξονα, αυτό της προσφοράς εθελοντικής βοήθειας στο κοινωνικό σύνολο.

Τα μέλη της Ομάδας συγκέντρωσαν τρόφιμα για τις άπορες οικογένειες της Καβάλας, σε συνεργασία με τα καταστήματα Lidl της περιοχής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του παραρτήματος Νομού Καβάλας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης συγχαίρει τα μέλη της ομάδας και περισσότερο «τη μικρή Κατερίνα, κόρη Δέσποινας Λημνιούδη, τους πολίτες της Καβάλας, της Ελευθερούπολης και της Νέας Ηρακλίτσας για την ανταπόκριση και την προσφορά τους προς τους συνανθρώπους τους που έχουν ανάγκη».

Να σημειωθεί ότι τα μέλη της Ομάδας συγκέντρωσαν πάνω από 1 τόνο τρόφιμα, τα οποία θα διανεμηθούν πριν τις Γιορτές και θα προσφέρουν ανακούφιση σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.