Τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού Μέριμνας Καβάλας μοίρασαν απλόχερα Χριστουγεννιάτικα χαμόγελα

Η αίθουσα του αμφιθεάτρου της ΠΕ Καβάλας γέμισε από γονείς, παππούδες και γιαγιάδες που απόλαυσαν την Χριστουγεννιάτικη παράσταση και τα κάλαντα, με τις χαρούμενες φωνές των παιδιών

Μια υπέροχη γιορτή με άρωμα και γεύση Χριστουγέννων παρουσίασαν το απόγευμα της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου 2017 στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου Καβάλας τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού Μερίμνης, με τη βοήθεια των νηπιαγωγών τους και της μουσικού τους.

Η αίθουσα του αμφιθεάτρου γέμισε από γονείς, παππούδες και γιαγιάδες που απόλαυσαν την Χριστουγεννιάτικη παράσταση και τα κάλαντα, με τις χαρούμενες φωνές των παιδιών.

Η πρόεδρος Αυγή Χρυσανθίδου μαζί με τις θερμότερες ευχές σε γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικούς ευχαρίστησε όλους για την αγάπη τους.

Για μια ακόμη χρονιά τα Χριστουγεννιάτικα δώρα προσφέρθηκαν στα παιδιά από το Ίδρυμα Κληρονόμων «Φρίξου Παπαχρηστίδη», μέσω του πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτου κ. Απόστολου Καβαλιώτη.

Μετά το τέλος της γιορτής στο Φουαγιέ υπήρχε πλούσιος μπουφές. Επίσης, διατέθηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό, γλυκά που παρασκεύασαν οι Κυρίες του Διοικητικού Συμβουλίου και κατασκευές των παιδιών.