Οι μαθητές του Ειδικού Γυμνασίου Καβάλας τα… έψαλλαν στον Θόδωρο Μαρκόπουλο

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας δέχτηκε τα πρώτα κάλαντα από τα παιδιά και τους καθηγητές του σχολείου, οι οποίοι τον ευχαρίστησαν για τη λύση που έδωσε αναφορικά με τη μεταφορά των μαθητών

Τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρο Μαρκόπουλο επισκέφτηκαν οι μαθητές του Ειδικού Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου Καβάλας με τον διευθυντή του Κυριάκο Παπαδόπουλο.

«Ήρθαμε σήμερα στον κ. Αντιπεριφερειάρχη να του πούμε τα κάλαντα και να του ευχηθούμε χρόνια πολλά για τις ημέρες των Χριστουγέννων, υγεία και κάθε ευτυχία. Η βοήθειά του στο να στηθούν πολύ έγκαιρα τα δρομολόγια της μεταφοράς των μαθητών με τα ταξί ήταν πολύ σημαντική για τα παιδιά και για ‘μας, ώστε πολύ γρήγορα να τακτοποιήσουμε το πρόβλημα που είχαμε και να λειτουργήσει το σχολείο απρόσκοπτα», δήλωσε ο κ. Παπαδόπουλος.

Ο κ. Μαρκόπουλος από την πλευρά του ευχαρίστησε όλο το σχολείο για τα κάλαντα και τις ευχές των μαθητών, αν και όπως είπε, «μεταξύ μας περιττεύουν οι ευχαριστίες. Εκείνο που προέχει είναι να κάνουμε τη δουλειά μας όσο πιο καλά μπορούμε με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Είναι σημαντικό ότι το σχολείο μπορεί και λειτουργεί με επιτυχία παρά τις εγγενείς δυσκολίες που υπάρχουν και εκείνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε με αισιοδοξία όλα τα προβλήματα κατάματα και να προσπαθήσουμε να τα αντιμετωπίσουμε, ώστε κάθε φορά να έχουμε όλο και λιγότερα και περισσότερες επιτυχίες σε όλους τους τομείς».

Επίσης, συνεχάρη τον διευθυντή του Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνάσιου Καβάλας για τη δουλειά που προσφέρουν όλοι οι καθηγητές και ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους τους μαθητές του σχολείου.