Η απάντηση των φιλόζωων σε εκείνους που τοποθέτησαν την πινακίδα απαγόρευσης ταΐσματος των αδέσποτων

Η σήμανση απαγόρευσης βρέθηκε στα... σκουπίδια, ενώ το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας «Αίσωπος» ανάρτησε τον σχετικό Νόμο, συνοδεία... ευχών προς όλους όσοι αναρωτιούνται αν απαγορεύεται ή όχι το τάισμα των αδέσποτων

Η πινακίδα «Απαγορεύεται το τάισμα στα σκυλιά» η οποία ήταν τοποθετημένη στην είσοδο των Δημοτικών Κοιμητηρίων της Καβάλας (διαβάστε σχετικά εδώ) δεν… υπάρχει πια ή μάλλον υπάρχει, αλλά στον κάλαθο των αχρήστων, καθώς φιλόζωοι την ξήλωσαν, υπό τις διαδικτυακές επευφημίες πολιτών.

Μάλιστα, το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας «Αίσωπος» ανάρτησε το… πριν και το μετά της τύχης της πινακίδας με φωτογραφίες και τις συνόδευσε και με το σχετικό… μήνυμα, αλλά και τον ανάλογο Νόμο, ο οποίος λέει ρητά ότι «Δεν απαγορεύεται η παροχή τροφής και νερού σε αδέσποτα ζώα συντροφιάς από φιλόζωους πολίτες, υπό την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι κανόνες καθαριότητας και υγιεινής».

Διαβάστε το μήνυμα του Σωματείου το οποίο απευθύνεται προς πάσα κατεύθυνση.

ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ;;;;
Ποιος ανίδεος από νόμους και ανθρωπιά έβαλε αυτή την πινακίδα;; Ποιος καλός Χριστιανός απαγορεύει να ταΐζουμε τα πλάσματα του Θεού;;
Μέρες «Αγάπης» σου λέει μετά!!
Ο Νόμος είναι ξεκάθαρος (Ν.4235/2014,Αρ 46 Παρ. Ε…”«Δεν απαγορεύεται η παροχή τροφής και νερού σε αδέσποτα ζώα συντροφιάς από φιλόζωους πολίτες, υπό την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι κανόνες καθαριότητας και υγιεινής».
Αφήστε στην ησυχία τους αυτούς που τους περισσεύει η Αγάπη και η Προσφορά και αφιερώνουν τη ζωή τους για να προστατέψουν και να σώζουν αυτά τα αθώα πλάσματα, που κάποιοι «καλοί συνάνθρωποί μας τα πέταξαν στα σκουπίδια» και υποφέρουν, γιατί δεν δημιουργήθηκαν από το πουθενά, Ανθρώπινο το χέρι και σ’αυτό το Κακό!!!!
ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!!