Απάντηση στο «αρρωστημένο» μυαλό που σκοτώνει γάτες και το κάνει… graffiti στη ΔΕΠΟΣ [φωτογραφίες, βίντεο]

Μέλη της ΣΥνέλευσης Ενάντια στις Φόλες πραγματοποίησαν παρέμβαση στη γειτονιά, αφήνοντας το δικό τους μήνυμα στον δολοφόνο των αδέσποτων και προειδοποιώντας ότι οι πράξεις του δε θα μείνουν ατιμώρητες, ούτε ο ίδιος στην αφάνεια

Νωπές είναι ακόμα οι μνήμες και το μελάνι στους τοίχους της ΔΕΠΟΣ στην Καβάλα από το «αρρωστημένο» άτομο το οποίο σκότωνε γάτες και φρόντισε να… «διαφημίζει» τη «γενοκτονία» με graffiti επί της οδού Ανατολικής Ρωμυλίας που προκαλούν ανατριχίλα, όπως «Πέθανε το νιάρρ», «Ούτε μήνα δεν άντεξες», «Γάτες ύπουλα ζώα» (διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ).

Η ΣΥνέλευση Ενάντια στις Φόλες πραγματοποίησε παρέμβαση στη γειτονιά με graffiti και stencils, δίνοντας τη δική της «απάντηση» στον δολοφόνο των αδέσποτων και προειδοποιώντας τον ότι δε θα μπορεί να… κρύβεται αιωνίως, ούτε να μένουν ατιμώρητες οι αποτρόπαιες πράξεις του, καθώς η επόμενη παρέμβαση, εφόσον γίνει αντιληπτός, δε θα είναι επιεικής, αλλά ανάλογη των πράξεών του.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Συνέλευσης.

…Την περασμένη εβδομάδα, τρία μικρά γατάκια βρέθηκαν νεκρά σε διαφορετικά σημεία, έχοντας προφανώς «καταλήξει» μετά από φόλα! Ένα άλλο βρέθηκε βαριά χτυπημένο να περιφέρεται στη γειτονιά μη μπορώντας να κουνήσει τα πίσω του πόδια… Η ροή των γεγονότων και η ένταση του φαινομένου των… «εξαφανίσεων» δε δίνει και πολλά περιθώρια στο σενάριο του «τυχαίου», γράφει ο τοπικός τύπος και πράγματι έτσι είναι.

Μόνο που τα κρούσματα φόλας είναι περισσότερα και ο θάνατος στα νεαρά γατάκια προέρχεται από  ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ… Τα τελευταία 2-3 χρόνια, οι φόλες πέφτουν συστηματικά ανά συνοικία. Κάτι που μοιάζει ενέργεια μαζικής αντιμετώπισης των αδέσποτων από κάποιον επίσημο «φορέα»…

Η ΔΕΠΟΣ είναι μια συνοικία της Καβάλας που όλοι έχουν λίγο πολύ από ένα ζώο σπίτι τους, μα και όλοι προσέχουν τα αδέσποτα. Τουλάχιστον έτσι νομίζαμε. Τα σημεία όπου υπάρχουν πολλά αδέσποτα (κυρίως γάτες), στην περιοχή είναι συγκεκριμένα, όπως και τα κρούσματα φόλας που έχουν εντοπιστεί από την ανεύρεση νεκρών ζώων. Ένα από αυτά είναι και το σημείο όπου γράφτηκαν τα εμετικά συνθήματα.

Κάποιος αρρωστημένος και ψυχικά ανώμαλος, προίκισε τους  τοίχους της περιοχής με τις δολοφονικές του ορέξεις, αναλαμβάνοντας την ευθύνη στην ουσία για αυτήν την αποτρόπαια πράξη.

Μόνο που αυτές ο πράξεις έχουν και συνέπειες…

Ο κύκλος της αφάνειας στενεύει για όσους ξεσπούν πάνω στα ζώα και η τελευταία ανάσα κάθε ετοιμοθάνατου ζώου θα γίνει εφιάλτης στην καθημερινότητά τους.

ΣΥνέλευση Ενάντια στις Φόλες (ΣΥΝ.Ε.ΦΟ.)

Δείτε το βίντεο από την παρέμβαση της ΣΥΝ.Ε.ΦΟ.