Εντυπωσίασε «Η Βασίλισσα του Χιονιού» από τη Δημοτική Σχολή Χορού Καβάλας

Στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης χοροθεατρικής παράστασης τιμήθηκε ο μαθητής της Σχολής Νίκος Γρηγοριάδης για την εισαγωγή του στο Ά έτος σπουδών στο τμήμα καθηγητών χορού της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων «Χριστούγεννα-Πρωτούγεννα» του δήμου Καβάλας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» (Κλειστό Καλαμίτσας) με μεγάλη επιτυχία η χοροθεατρική Χριστουγεννιάτικη παράσταση με τίτλο «Η Βασίλισσα του Χιονιού».

Η παράσταση έγινε με τη συμμετοχή των τμημάτων μουσικοκινητικής αγωγής, κλασικού, σύγχρονου, latin, oriental, bollywood και hip-hop χορού της Δημοτικής Σχολής Χορού Καβάλας και των τμημάτων σύγχρονου και κλασικού χορού του προγράμματος «Κίνηση και Χορός» Νέας Καρβάλης. Επιπλέον, υπήρξε συνεργασία με τη Θεατρική Ομάδα «Μικροί Ήρωες», που σκοπό είχε να πλαισιώσει θεατρικά την παράσταση.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκε ο μαθητής της Δημοτικής Σχολής Χορού Καβάλας Νίκος Γρηγοριάδης για την εισαγωγή του στο Ά έτος σπουδών στο τμήμα καθηγητών χορού της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης (ΚΣΟΤ) στην Αθήνα. Ο Νίκος Γρηγοριάδης σε ηλικία 5 ετών ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στη Δημοτική Σχολή Χορού Καβάλας και σε ηλικία 11 ετών εντάχθηκε και στο τμήμα μπαλέτου και σύγχρονου χορού. Συμμετείχε σε πανελλήνιους διαγωνισμούς αθλητικού χορού σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Blackpool Ηνωμένου Βασιλείου με σημαντικές διακρίσεις.

Το 2008 συμμετείχε στο τηλεοπτικό σόου “Baby Dance” του Alpha TV  κερδίζοντας την 4η θέση. Τέλος, συμμετείχε στους διαγωνισμούς έντεχνου χορού «Ευ δημιουργειν» τα έτη 2014, 2015, 2016 και International Dance Competition Hellas το 2017 με σημαντικές διακρίσεις, ανάμεσά τους και η κατοχύρωση υποτροφιών για μαθήματα χορού στο Λιβόρνο της Ιταλίας, στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, στην Όπερα της Λυών στην Γαλλία και στη σχολή χορού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στην Αθήνα.

Η Δημοτική Σχολή Χορού Καβάλας της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» ευχαριστεί όλους όσοι κατέθεσαν χρόνο και έμπνευση για ένα άρτιο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Ειδικότερα, ευχαριστίες οφείλονται στους καθηγητές χορού: Αλίεβ Ρουσλάν, Αποστολίδου Πωλίνα και Στασινού Καλλιόπη, καθώς και στην καθηγήτρια χορού και καλλιτεχνική διευθύντρια της Σχολής Κατενίτσεβα Έλενα. Τέλος, η «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» ευχαριστεί τους μαθητές αλλά και τους γονείς τους για τη θερμή και σημαντική υποστήριξή τους.