Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Καβάλας μοίρασε ευχές στον δήμο Νέστου

Έστησε στην πλατεία Ηρώων στη Χρυσούπολη τον κατασκηνωτικό τρίποδα για το ζεστό κρασί, το γλυκοπωλείο και ενημερωτικό κιόσκι, ενώ διοργανώθηκε διαδραστικό παιχνίδι για τους μικρούς επισκέπτες με κληρώσεις και δώρα

Tο ΤΤ Καβάλας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία δράση γνωριμίας στη Χρυσούπολη στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του δήμου Νέστου. Με σύμμαχο τον καλό καιρό στήθηκε στην πλατεία Ηρώων ο κατασκηνωτικός τρίποδας για το ζεστό κρασί, το γλυκοπωλείο και ενημερωτικό κιόσκι, ενώ διοργανώθηκε διαδραστικό παιχνίδι για τους μικρούς επισκέπτες με κληρώσεις και δώρα.

Τα μέλη του Σώματος ευχαριστούν θερμά τον δήμο Νέστου για τη φιλοξενία, ευελπιστώντας σε μελλοντικές συνεργασίες και δράσεις γεμάτες από το Οδηγικό Πνεύμα.

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού είναι μια εξωσχολική, παιδαγωγική, Μη Κυβερνητική Οργάνωση, που στοχεύει στην αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών και νέων μέσα σε αυτοδιοικούμενες Ομάδες, με σύγχρονους τρόπους εκπαίδευσης και δημιουργικές δραστηριότητες και βασίζεται στον εθελοντισμό. Άλλωστε μέρος της γοητείας του Οδηγισμού είναι ο Εθελοντισμός που σημαίνει υπευθυνότητα, αδέσμευτη ανοιχτή σκέψη και προσήλωση στο στόχο.

Για περισσότερες πληροφορίες για την λειτουργία των ομάδων, ώρες και μέρες συγκεντρώσεων, επισκεφτείτε τις σελίδες στο Facebook εδώ κι εδώ, καθώς και το site εδώ.