Συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από τον θάνατο του Μάκη Ψωμιάδη-Το μήνυμα του Πέτρου Πετρόπουλου

Το «ευχαριστώ» για την παρακαταθήκη που άφησε ο εκλιπόντας μεγαλοπαράγοντας του ΑΟΚ και οι ευχές για ενότητα στην οικογένεια του Συλλόγου και για επιστροφή στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια για το «Καραβάκι»

Πέρασαν κιόλας 2 χρόνια από τον θάνατο του Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος στις 6 Ιανουαρίου 2016 «αποχαιρέτησε» για πάντα τον ΑΟΚ, προδομένος από την καρδιά του, έναν ΑΟΚ ο οποίος γνώρισε μεγάλες επιτυχίες κατά τη θητεία του ως προέδρου.

Ο δημοσιογράφος και φίλος του Μάκη Ψωμιάδη, Πέτρος Πετρόπουλος, ανάρτησε ένα μήνυμα-φόρο τιμής στον εκλιπόντα μεγαλοπαράγοντα του ΑΟΚ, ευχόμενος, παράλληλα, η οικογένεια του ΑΟΚ να παραμείνει ενωμένη και το «Καραβάκι» να επιστρέψει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια.

Διαβάστε το μήνυμα του Πέτρου Πετρόπουλου. 

Πέρασαν κιόλας δύο από τότε που ο πρόεδρος της καρδιάς μας, ΜΑΚΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ έφυγε από τη ζωή. Ήταν 6 Ιανουαρίου 2016 όταν τον πρόδωσε η καρδιά του. Ο ίδιος από ‘κει που βρίσκεται το μόνο σίγουρο είναι ότι ρίχνει τις ματιές του και έχει την σκέψη του στην μία και ΜΟΝΑΔΙΚΗ αγαπημένη μας ομάδα του ΑΟΚ, περιμένοντας όπως και όλοι εμείς όλα να πάνε καλά και να βρει εκ νέου το δρόμο των επιτυχιών. Από βάθος καρδιάς ΜΑΚΑΡΕ σ’ ευχαριστούμε για όλα όσα έκανες για τον ΑΟΚ που όλοι έσκυβαν το κεφάλι. Και να ξέρεις ότι η οικογένεια είναι και θα είναι πάντα ενωμένη και ισχυρή.