«Ξέφραγο αμπέλι» το Γυμνάσιο Αμυγδαλεώνα. Άγνωστοι «κατέβασαν» (πάλι!) την περίφραξη!

Ένας βανδαλισμός που έχει πλέον γίνει... «συνήθεια», με τη Δημοτική Αρχή να έχει δεσμευτεί για τη λήψη μέτρων «ενίσχυσης»

Ανάμεσα στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, άγνωστοι για… νιοστή φορά «ξέσπασαν» επάνω στην περίφραξη του Γυμνασίου Αμυγδαλεώνα, «κόβοντας» ένας μέρος της και «κατεβάζοντας» ένα άλλο, προφανώς για να μπορούν ανενόχλητοι να εισέρχονται στον αύλειο χώρο του σχολείου όταν αυτό δεν λειτουργεί.

Το ίδιο «έργο» έχει «παιχτεί» πάρα πολλές φορές στο ίδιο σχολείο! Οι κάτοικοι της περιοχής γνωρίζουν ότι «εξωσχολικοί» (και όχι μόνο) συνηθίζουν να «επισκέπτονται» το Γυμνάσιο τα βράδια για να «συναντιούνται» με τις παρέες τους. Δεν τους αρκεί όμως απλά να εισέρχονται στον χώρο πεζοί, αλλά θέλουν να βάζουν εντός της αυλής και τα… μηχανάκια τους, προφανώς και για τον λόγο αυτό «αναγκάζονται» να «ρίχνουν» μέρος της περίφραξης, αφού η παράπλευρη είσοδος -που είναι ανοιχτή- έχει… σκαλάκια!

Στην «επιχείρηση» των «αγνώστων» βοηθάει και ο τύπος της περίφραξης που είναι τσιμεντένιοι πάσαλοι μπηγμένοι απευθείας στο χώμα, χωρίς «οπλισμό», κάτι το οποίο κάνει τη δολιοφθορά ιδιαίτερα… εύκολη! Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου έχει επανειλημμένα θέσει το ζήτημα στη Δημοτική Αρχή, με τις υποσχέσεις για «ενίσχυση» της περίφραξης να «κρατούν» από την εποχή που Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών ήταν ο… Φίλιππος Φιλιππίδης!