Όταν η μουσική και η ανθρωπιά ζεσταίνουν σπίτια και καρδιές…

Το «ευχαριστώ» του Σωματείου Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας στους 4 φοιτητές οι οποίοι χρησιμοποίησαν το μουσικό τους ταλέντο για να λύσουν το πρόβλημα θέρμανσης ενός ωφελούμενου του Σωματείου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας, ευχαριστεί θερμά τους τέσσερις νέους φοιτητές της πόλης, οι οποίοι το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017 στην Πλατεία Καπνεργάτη, χρησιμοποίησαν το μουσικό ταλέντο τους για καλό σκοπό!

Οι τέσσερις νέοι φίλοι γέμισαν με ευχάριστους ήχους την πλατεία και με τα χρήματα που συγκέντρωσαν από τους πολίτες λύσανε το πρόβλημα θέρμανσης ενός νεαρού ενήλικα-ωφελούμενου του Σωματείου, ενταγμένου στο πρόγραμμα: «Υποστηριζόμενη Διαβίωση για Νέες/-ους Ενήλικες που αποχωρούν από τα Παραρτήματα Προστασίας Παιδιού (πρώην Παιδοπόλεις)».

«Το θέμα δεν είναι πόσα δίνουμε, αλλά πόση Αγάπη βάζουμε στην προσφορά»…

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας ευχαριστεί από καρδιάς όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια.

Περισσότερες πληροφορίες για το Σωματείο, στο τηλ. 6936 556846 (Παναγιώτης Αγαπητός), 6938 479138 (Κατερίνα Βασιλοπούλου-Ταουσάνη), στην ιστοσελίδα του Σωματείου Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας εδώ και στο facebook εδώ.