Δήμος Καβάλας: Πόσο «διαφώτισαν» οι πολίτες τη διοίκηση για τους σκοτεινούς δρόμους;

Η αρμόδια υπηρεσία του δήμου, καθοδηγούμενη από τους δημότες, μέσα από τη διαδραστική πλατφόρμα παραπόνων, έλυσε το πρόβλημα σε αρκετούς δρόμους, ωστόσο κάποιοι δρόμοι της πόλης εξακολουθούν να μένουν στο σκοτάδι

Ένα από τα βασικότερα προβλήματα καθημερινότητας τα οποία αντιμετωπίζουν οι δημότες της Καβάλας είναι ο ελλιπής φωτισμός σε ορισμένα σημεία της πόλης και δη στις συνοικίες  μακριά από το κέντρο. Μάλιστα, ο δήμος Καβάλας δημιούργησε ειδική διαδικτυακή πλατφόρμα παραπόνων (δείτε σχετικά εδώ) στην οποία ο κάθε δημότης μπορεί να αναφέρει το πρόβλημα το οποίο εντοπίζει.

Μέχρι στιγμής τα συνεργεία του δήμου έχουν κάνει αξιοσημείωτη δουλειά, καθοδηγούμενα από τους δημότες, όσον αφορά τον φωτισμό των δρόμων, ωστόσο κάποιοι εξ αυτών παραμένουν στο σκοτάδι ή έχουν ελλιπή φωτισμό, όπως συμβαίνει στην περιοχή του εργατικού κέντρου ή σε συνοικίες μακριά από το κέντρο, όπως είναι το Περιγιάλι.

Σημειωτέον, σε όποιους δρόμους τοποθετήθηκαν λάμπες τύπου led, άλλαξε όλη η «φυσιογνωμία» της γειτονιάς, με την πλειοψηφία των πολιτών να σημειώνουν ότι παράλληλα αυξήθηκε και το αίσθημα ασφάλειας.