Ένας χρόνος χωρίς τον Τάσο Χατζηαναστασίου. Στους Αγίους Θεοδώρους το ετήσιο μνημόσυνο

Διαβάστε το συγκινητικό «μήνυμα» του Κώστα Χατζηαναστασίου για τον πατέρα του καθώς και αυτό του τ. δημάρχου Καβάλας Κωστή Σιμιτσή

Στις 12 Ιανουαρίου 2017, η Καβάλα «έχασε» μία από τις πλέον σημαντικές μορφές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο Τάσος Χατζηαναστασίου, δημοτικός σύμβουλος και επί σειρά ετών Αντιδήμαρχο Καθαριότητας στον δήμο Καβάλας «έφυγε» από τη ζωή ακριβώς έναν χρόνο πριν και το πρωί του Σαββάτου 13 Ιανουαρίου 2018, στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων στα Δημοτικά Κοιμητήρια συγγενείς και φίλοι του εκλιπόντος θα δώσουν το «παρών» στο ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του.

Ο Τάσος Χατζηαναστασίου ήταν αυτός που για 24 ολόκληρα χρόνια από τη θέση του και 32 συνολικά ως αιρετός, αντιμετώπιζε με προθυμία όλα τα παράπονα των καβαλιωτών και τους εξυπηρετούσε σε κάθε πρόβλημα που αντιμετώπιζαν αγόγγυστα και με αποτελεσματικότητα, υπηρετώντας άψογα την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους δημότες με υψηλό αίσθημα αφοσίωσης.

Άνθρωπος της «παλιάς σχολής» του αείμνηστου δημάρχου Καβάλας Λευθέρη Αθανασιάδη, βρίσκονταν μπροστά σε κάθε πρόβλημα και μαζί με τα συνεργεία του δήμου, εργάζονταν για ώρες μέχρι να δοθεί λύση.

Μόνο συγκυριακό δεν ήταν το γεγονός ότι στις περισσότερες εκλογικές αναμετρήσεις οι δημότες τον αναδείκνυαν με τη ψήφο τους πρώτο εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο!

O γιος του Τάσου Χατζηαναστασίου, Κώστας, έγραψε στο facebook με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο του πατέρα του:

Επίσης, για τον επί χρόνια στενό συνεργάτη του και Αντιδήμαρχο των Διοικήσεών του στον δήμο Καβάλας έγραψε και ο τ. δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής: