«Σκόραρε» στην καρδιά της αγαπημένης του κάνοντας πρόταση γάμου στο γήπεδο του Κεραυνού Πέρνης [φωτογραφίες, βίντεο]

Ο άσος της τοπικής ομάδας Μπαρή Αλήογλου, λίγο πριν το ματς με τον Ορφέα Ελευθερούπολης, κέρδισε το... ντέρμπι με τη Νικολέτα Γαρουφαλίδου, η οποία μετά τον... κεραυνό της πρότασης, είπε το «ναι» κάτω από τις επευφημίες της ομάδας

Ποιος είπε τα ντέρμπι διεξάγονται μόνο εντός αγωνιστικού χώρου; Το μεσημέρι του Σαββάτου 13 Ιανουαρίου 2018 στο γήπεδο του Κεραυνού Πέρνης στην Καβάλα αποδείχτηκε το αντίθετο, καθώς ο άσος της ομάδας Μπαρή Αλήογλου «σκόραρε» στην… κερκίδα, κερδίζοντας άνετα την καρδιά της αγαπημένης του Νικολέτας Γαρουφαλίδου, λίγο πριν το ματς με τον Ορφέα Ελευθερούπολης για την 14η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας.

Η… επίθεση η οποία έκρινε και το ματς ξεκίνησε με όλη την ομάδα να περνάει από την κερκίδα και να δίνει ένα λουλούδι στην ανυποψίαστη… άμυνα της Νικολέτας, με τον Μπαρή, ξεκινώντας από κανονική θέση, να σκοράρει με ένα δαχτυλίδι, αφού πρώτα έβαλε την αγαπημένη του να «τσεκάρει» το «ναι» στην μπλούζα που φορούσε κάτω από τη φανέλα, κερδίζοντας το χειροκρότημα της κερκίδας και των συμπαικτών του, αλλά και τη… συγκίνηση της «αντίπαλης» ομάδας.

Το ματς έληξε με την ευτυχία του ζευγαριού να βγαίνει η απόλυτη κερδισμένη όλης της περιόδου της ζωής τους και ο πρωταθλητής χειμώνα Κεραυνός Πέρνης να έχει στην ενδεκάδα του έναν πρωταθλητή στις πρωτότυπες και… θαρραλέες προτάσεις γάμου.

Από εμάς, βίο ανθόσπαρτο και η ζωή σας να είναι γεμάτη χαρά και… πρωταθλήματα σε κάθε επίπεδο. Πάντως, για την… ιστορία, ο Κεραυνός έχασε 0-2 από τον Ορφέα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του Καβάλα ΠΑΜΕ Γήπεδο TV την πρωτότυπη πρόταση γάμου

Πρόταση γάμου σε γήπεδο της Καβάλας

Πρόταση γάμου σε γήπεδο της Καβάλας (γήπεδο Κεραυνού Πέρνης).Ο Μπαρί Αλήογλου αποφάσισε να κάνει μια πρωτότυπη πρότασή γάμου στην σύντροφό του, την ώρα που εκείνη ήταν στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το ματς.Από εμάς…Ευχές για μια ευτυχισμένη, χαρούμενη ζωή γεμάτη υγεία και τύχη.

Posted by Καβαλα ΠΑΜΕ Γηπεδο TV on Samstag, 13. Januar 2018