Το «ευχαριστώ» του Κέντρου Κοχλιακών Εμφυτεύσεων του ΑΧΕΠΑ για την ημερίδα «Βαρηκοΐα-Κώφωση»

Ευχαριστίες προς τους διοργανωτές, τους ομιλητές και τους ακροατές και υπόσχεση να αξιοποιηθεί η γέφυρα επικοινωνίας που χτίστηκε ανάμεσα σε όλους τους εμπλεκόμενους στην επιτυχημένη ημερίδα

Με αφορμή την επιτυχημένη ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Βαρηκοΐα-Κώφωση» η οποία πραγματοποιήθηκε Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 στην Καβάλα (δείτε εδώ το ρεπορτάζ), το Κέντρο Κοχλιακών Εμφυτεύσεων της Α΄ ΩΡΛ Πανεπιστημιακής Κλινικής AΠΘ του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης ευχαριστεί:

«Τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θεόδωρο Μαρκόπουλο, τη δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, τον εκπρόσωπο του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας Γεώργιο Τσακίρη και τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας Ξενοφώντα Κροκίδη, για τη θερμή αγκαλιά τους στην πανέμορφη Καβάλα.

»Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φ.Ν.Θ. κ. Στέφανο, που με την παρουσία του μας έδωσε δύναμη, ώστε να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την αποκατάσταση των παιδιών με προβλήματα ακοής.

»Ευχαριστούμε επίσης, την ιατρό, Επιμελήτρια Α΄ της Ω.Ρ.Λ. κλινικής του Γ.Ν. Καβάλας Ευδοξία Γεροστεργίου για την πολύτιμη συνεργασία της.

»Επίσης, ευχαριστούμε τους ιατρούς, ειδικούς επιστήμονες, βρεφονηπιοκόμους, νηπιαγωγούς, δασκάλους, καθηγητές, λογοθεραπευτές, νοσηλευτές, γονείς και παιδιά, για το ζεστό κλίμα που δημιούργησαν στην ενημερωτική ημερίδα με θέμα “Βαρηκοΐα-Κώφωση” που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018, στις 18:00 στο ξενοδοχείο GALAXY AIROTEL Καβάλας.

»Η επιτυχία της ημερίδας στηρίχτηκε στον φίλο και συνεργάτη Μιχάλη Μερκουρόπουλο, ακοοπροθετιστή-ακοολόγο, που ήταν η “ψυχή” της διοργάνωσης.

»Ευχαριστούμε ιδιαίτερα και όλα τα ΜΜΕ της πόλης για την προβολή της ημερίδας και την διάδοση των μηνυμάτων αυτής.

»Τέλος, επιθυμούμε να τονίσουμε την υπόσχεση που δόθηκε, να αξιοποιηθεί η γέφυρα επικοινωνίας που χτίστηκε ανάμεσά μας και σε περαιτέρω επίπεδα επιμόρφωσης και υποστήριξης».