Νέο τροχαίο στο Ακρωτήρι: Αυτοκίνητο παρολίγο να… «πέσει» στον γκρεμό! [φωτογραφίες]

Αυτό ήταν το... νιοστό συμβάν στο ίδιο περίπου σημείο-«καρμανιώλα» - Ακόμη ο δήμος να αντικαταστήσει τα στραπατσαρισμένα στηθαία που δεν παρέχουν καμιά προστασία!

Ουδεμία έκπληξη προκαλεί το νέο τροχαίο ατύχημα που έγινε λίγο πριν τις 15:00 μετά το μεσημέρι της Κυριακής 21 Ιανουαρίου 2017 στο γνωστό σημείο-«καρμανιώλα», στη στροφή του Παληού λίγο πριν τη στάση «Ακρωτήρι», όταν ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άντρες (πατέρας και γιος) βρέθηκε να «καβαλάει» το (σχεδόν… ανύπαρκτο και στραπατσαρισμένο) στηθαίο με κίνδυνο να βρεθεί εντός ενός οικοπέδου σπιτιού που γειτνιάζει με τον δρόμο.

Ο λόγος είναι προφανώς για άλλη μια φορά η ολισθηρότητα του οδοστρώματος. Με τις πρώτες σταγόνες της βροχής «παραδοσιακά» σημειώνονται ατυχήματα στο συγκεκριμένο σημείο.




Στην προκειμένη περίπτωση, ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο λίγο πριν τη στροφή και, παρά το γεγονός ότι είχε κατεύθυνση την Καβάλα, το όχημά του βρέθηκε να «κοιτάζει» προς… την άλλη μεριά, προφανώς έχοντας κάνει αρκετούς «κύκλους» εντός των ορίων του δρόμου.

Ευτυχώς, και οι δύο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους.