Πρόσκληση μέσω facebook σε συλλαλητήριο για το «Μακεδονικό» και στην Καβάλα

Το... ανορθόγραφο «ραντεβού» κλείστηκε για την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 στην πλατεία Καπνεργάτη-Άγνωστοι οι διοργανωτές, όπως και το αν τελικά πρόκειται για πραγματικό γεγονός, καθώς δεν υπάρχει καμιά επίσημη ανακοίνωση από κάποιον φορέα

Εδώ και μερικές μέρες «τρέχει» ένα event στο facebook με τίτλο «Διαδήλωση Για Το Μακεδονικό Όλοι (;) Η Καβάλα Μια Γροθιά», το οποίο έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 στις 13:00 στην πλατεία Καπνεργάτη στην Καβάλα.

Διαχειριστής της σελίδας εμφανίζεται μια… άλλη σελίδα, η Kavalacity, ενώ κανείς επίσημος φορέας, σύλλογος ή άτομο δεν έχει αναλάβει την ευθύνη της διοργάνωσης του συλλαλητηρίου, ούτε έχει επιβεβαιωθεί επίσημα αν πρόκειται για πραγματικό γεγονός, πέρα από τη διατύπωση ότι το συλαλητήριο το διοργανώνουν «Απλοί Καβαλιώτης καθημερινή άνθρωποι». Πάντως μέχρι στιγμής δηλώνουν ότι θα πάνε 91 άτομα.

Δείτε εδώ το σχετικό κάλεσμα στο facebook

Να σημειωθεί, δε, ότι την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 συμπληρώνονται 22 χρόνια από τον θάνατο των 3 αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού στα Ίμια, του υποπλοίαρχου Χριστόδουλου Καραθανάση, του υποπλοίαρχου Παναγιώτη Βλαχάκου και του αρχικελευστή Έκτορα Γιαλοψού και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα εκδήλωση στη μνήμη τους, όπως κάθε χρόνο.