Η Καβάλα «κατεβαίνει» Αθήνα για το «Μακεδονικό»: Τα Αμισιανά γέμισαν το πρώτο λεωφορείο για το συλλαλητήριο

Το λεωφορείο έχει μισθωθεί από τον δημοτικό σύμβουλο Παγγαίου Γιώργο Στάμο με τους κατοίκους των Αμισιανών να τον ευχαριστούν θερμά για το γεγονός ότι έδωσε την ευκαιρία σε 52 άτομα να μεταβούν δωρεάν στη συγκέντρωση της Αθήνας

Πλησιάζει η Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018, ημέρα διεξαγωγής του συλλαλητηρίου στην Αθήνα για το θέμα της ονοματοδοσίας των Σκοπίων και ήδη Σύλλογοι και μεμονωμένοι πολίτες από τον Νομό Καβάλας ετοιμάζονται για την «μεγάλη κάθοδο».

Είναι σίγουρο ότι οι περισσότεροι που θα αποφασίσουν να μεταβούν στην πρωτεύουσα θα το κάνουν οργανωμένα, με λεωφορεία και κάποιοι έχουν ήδη οργανωθεί, ενώ όσο πλησιάζει η ημέρα του συλλαλητηρίου θα ανακοινώνονται και τα σημεία, καθώς και οι ώρες αναχώρησης. Μάλιστα, το πρώτο λεωφορείο έχει ήδη γεμίσει και θα ξεκινήσει τα ξημερώματα της Κυριακής στη 01:00 ώστε το πρωί να βρίσκεται στο Σύνταγμα.

Το λεωφορείο έχει μισθωθεί από τον δημοτικό σύμβουλο του δήμου Παγγαίου Γιώργο Στάμο, με τους συμμετέχοντες κατοίκους των Αμισιανών να τον ευχαριστούν δημόσια -όπως μαρτυράει και η παρακάτω ηλεκτρονική αφίσα- για το γεγονός ότι έδωσε την ευκαιρία σε «52 άτομα να μεταβούν δωρεάν στη συγκέντρωση που θα γίνει στην Αθήνα».