Οδός Αγίου Αθανασίου: Μια διαδρομή γεμάτη… αναταράξεις [φωτογραφίες]

Ένα χρόνο μετά τη φωτογραφική «αυτοψία» οι λακκούβες και οι κακοτεχνίες παραμένουν, δυσκολεύοντας τη ζωή των κατοίκων-Τελευταία... ελπίδα τα 900.000 ευρώ τα οποία έχει προβλέψει ο δήμος Καβάλας για τις αποκαταστάσεις των οδοστρωμάτων

Σε κακή κατάσταση παραμένει εδώ και καιρό η οδός Αγίου Αθανασίου στην Καβάλα, με τις λακκούβες και τις κακοτεχνίες να δυσκολεύουν τη ζωή των οδηγών, αλλά και των πεζών.

Τα μπαλώματα δεν έχουν κάνει δουλειά, ενώ τα υπερυψωμένα φρεάτια αποτελούν παγίδες κυρίως για τους οδηγούς δικύκλων. Επιπλέον, κανείς δεν, μπορεί να υπολογίσει το… βάθος μιας λακκούβας όταν βρέξει και καλυφθεί με νερό.

Το KAVALA POST, πριν ακριβώς από έναν χρόνο, είχε κάνει «αυτοψία» στον εν λόγω δρόμο και από ό,τι φαίνεται, ακόμα και με μια πρόχειρη αντιπαραβολή των φωτογραφιών, δεν έχουν αλλάξει και πολλά (δείτε το σχετικό φωτορεπορτάζ το οποίο έγινε τον Ιανουάριο του 2018 εδώ).

Πάντως, ο δήμος Καβάλας έχει κάνει αρκετά βήματα, όσον αφορά την αποκατάσταση της ασφάλτου σε δρόμους της Καβάλας, ενώ σύμφωνα με τις πρόσφατες εξαγγελίες τόσο της δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα όσο και του αρμόδιου αντιδημάρχου Δημοσθένη Τουλκίδη, έχουν ήδη προβλεφθεί 900.000 ευρώ για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου, με το Τεχνικό πρόγραμμα του 2018 να περιλαμβάνει ως προτεραιότητα παρεμβάσεις οι οποίες εκτείνονται από ασφαλτοστρώσεις και άμεσες αποκαταστάσεις οδοστρωμάτων, φθορών ασφάλτου, επούλωσης λάκκων, ρωγμών κλπ, παρεμβάσεις οι οποίες θα πιάσουν (προφανώς) και την Αγίου Αθανασίου (δείτε λεπτομέρειες για το Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου Καβάλας εδώ).