Όμιλος Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας Καβάλας: 3 χρόνια στην άμμο… και συνεχίζουν

Τα μέλη και οι φίλοι του Ομίλου έκοψαν την βασιλόπιτά τους με το βλέμμα στο... καλοκαίρι και στις δράσεις τις οποίες ετοιμάζουν, με έμφαση στις αγωνιστικές «μάχες» στην άμμο

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 τα μέλη και οι φίλοι του Ομίλου Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας Καβάλας, ο οποίος συμπληρώνει 3 χρόνια ζωής από την επίσημη ίδρυσή του, καθώς το συγκεκριμένο άθλημα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σε μικρούς και μεγάλους τόσο το καλοκαίρι όσο και -για τους τολμηρούς- τον χειμώνα.

Φέτος ο Όμιλος προγραμματίζει ακόμα περισσότερες δράσεις, εντός κι εκτός… άμμου, καθώς και πολλούς αγώνες, σε συνεργασία και με άλλους Ομίλους Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας της Ελλάδας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση της κοπής της πίτας. «Η στήριξη και η μεγάλη προσέλευση στην εκδήλωση, είναι μία τεράστια αναγνώριση για τον Όμιλο. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την σκληρή προσπάθεια και το 2018 και υποσχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες εκδηλώσεις», αναφέρει με ανακοίνωσή του το ΔΣ του Ομίλου.

Περισσότερα για τις δράσεις του Ομίλου και τους αγώνες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του στο facebook εδώ.