Μαρία Φραντζεσκάκη: Ευχαριστούμε όλους όσοι συνδράμουν το κοινωνικό έργο του δήμου Καβάλας

Η αντιδήμαρχος Καβάλας ευχαριστεί τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παναγίας «Το ΚΑΣΤΡΟ» και τον Όμιλο Inner Wheel για τις δωρεές τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου

Μετά την παράδοση προϊόντων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Καβάλας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παναγίας «Το ΚΑΣΤΡΟ» κι από τον Όμιλο Inner Wheel (δείτε σχετικά εδώ), ο δήμος Καβάλας δια της αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών, Κοινωνικής Προστασίας και Δημοτικής Αστυνομίας Μαρίας Φραντζεσκάκη απευθύνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» γι’ αυτήν την πρωτοβουλία, τονίζοντας το πόσο σημαντικές είναι αυτές οι κινήσεις και πως πρέπει να αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για την κοινωνία.

Αναλυτικά το ευχαριστήριο της αντιδημάρχου Καβάλας.

Θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω θερμά τον Όμιλο InnerWheel για τη γενναιόδωρη προσφορά ειδών προσωπικής υγιεινής & σπιτιού για την κάλυψη αναγκών των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καβάλας. Στην εποχή της οικονομικής κρίσης η πράξη δείχνει ότι τα μεγάλα προβλήματα λύνονται με τη συνεργασία, τη συνοχή και το υψηλό αίσθημα ευθύνης για το πρόβλημα της διπλανής πόρτας. Ευχαριστούμε τον όμιλο InnerWheel που αφουγκράζεται τις ανάγκες των οικονομικά αδύνατων συμπολιτών μας και στέκεται αρωγός στο κοινωνικό έργο του Δήμου Καβάλας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παναγίας «Το ΚΑΣΤΡΟ» για την γενναιόδωρη προσφορά του ενός (1) τόνου ρυζιού στο Δήμο Καβάλας για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Η τοπική κοινωνία με τέτοιου είδους πρωτοβουλίες δείχνει έμπρακτα την κοινωνική της ευθύνη, αποδεικνύοντας ότι οι μεγάλες προκλήσεις αντιμετωπίζονται με συλλογικότητα, συνοχή και συνεργασία. Ευχαριστούμε τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Παναγίας «Το ΚΑΣΤΡΟ» για την ευαισθησία και την πολύτιμη συνδρομή τους στο κοινωνικό έργο του Δήμου Καβάλας.