Αεροπορικό Απόσπασμα Χρυσούπολης: Μια διαφορετική… αποστολή στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας

Τα στελέχη του Αποσπάσματος και ο διοικητής παρέδωσαν δωροεπιταγή για την προμήθεια ρουχισμού προς τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Παράρτημα-Συζητήθηκε η από κοινού πραγματοποίηση δράσεων για τα παιδιά

Επίσκεψη στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας πραγματοποίησαν την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 οι Διοικητές του Αεροπορικού Αποσπάσματος Χρυσούπολης και της 25ης Μοίρας Κατευθυνομένων Βλημάτων, μαζί με στελέχη τους, ενώ παράλληλα παρέδωσαν δωροεπιταγή για την προμήθεια ρουχισμού προς τα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτό.

Τους υποδέχτηκε ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας ΑΜ-Θ Σωτήρης Σωτηριάδης κι αφού τους ευχαρίστησε θερμά, τους ενημέρωσε για τη λειτουργία του δημόσιου φορέα, μαζί με την αναπληρωτή πρόεδρο Μαίρη Κωσταράκη.

Ο διοικητής του Αεροπορικού Αποσπάσματος Χρυσούπολης Σμήναρχος (Ι) Χαρίτων Χαρούσης μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη ξεναγήθηκαν στους χώρους όπου φιλοξενούνται τα παιδιά και συζήτησαν μαζί τους. Ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας ΑΜ-Θ μαζί με τον διοικητή του Α/Απ. Χρυσούπολης συμφώνησαν πως θα συνεργαστούν ώστε να πραγματοποιηθούν και εξωστρεφείς δράσεις για τα φιλοξενούμενα παιδιά.