Στον δρόμο της Αλφαβητοπαρέλασης η αγαπημένη των παιδιών Κάρμεν Ρουγγέρη

Η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, ετοιμάζουν μια έκπληξη για τα παιδιά των Γ΄ και Δ΄ τάξεων των Δημοτικών Σχολείων

Στο πλαίσιο της Αλφαβητοπαρέλασης, η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, ετοιμάζονται να υποδεχθούν την αγαπημένη των παιδιών Κάρμεν Ρουγγέρη.

Το θέμα της 13ης κατά σειρά διοργάνωσης που απευθύνεται σε παιδιά είναι «Όταν τα Παραμύθια μιλούν» και αφορά παραμύθια που έχουν γίνει θεατρικές παραστάσεις. Ένα τέτοιο παραμύθι είναι η γνωστή ιστορία των αδερφών Γκριμ με τίτλο «Χένσελ και Γκρέτελ» διασκευασμένο από την αγαπημένη των παιδιών Κάρμεν Ρουγγέρη.

Την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 09:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας τα παιδιά των Γ΄ και Δ΄ τάξεων των Δημοτικών Σχολείων θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την κ. Ρουγγέρη, να ταξιδέψουν σ’ έναν κόσμο με μάγισσες και νεράιδες και να γνωρίσουν τη φτωχική ζωή του Χένσελ και της Γκρέτελ παρακολουθώντας τις περιπέτειές τους, μέσα από ένα τρυφερό παραμύθι πλούσιο σε μηνύματα.