Σύλλογος ΠΝΟΗ: Μια οικογενειακή βραδιά με φίλους πριν ξεκινήσουν οι δύσκολες υποχρεώσεις του 2018 [φωτογραφίες]

Η οικογένεια του Συλλόγου μεγαλώνει, αφήνοντας πάντα ανοιχτή την πόρτα σε όλους όσοι το έχουν ανάγκη-Σημαντική και ενισχυμένη η εθελοντική βοήθεια από πολίτες, Συλλόγους και τον δήμο Καβάλας

Μια οικογενειακή βραδιά με φαγητό, κρασί, χαλαρή κουβέντα και «ζεστό» κλίμα ήταν το «ευχαριστώ» του Συλλόγου ΠΝΟΗ για το Παιδί και την Οικογένεια προς όλους όσοι συνέδραμαν και το 2017 στο πλούσιο έργο του.

Εκπρόσωποι Συλλόγων, του δήμου Καβάλας και μεμονωμένοι πολίτες δέχτηκαν την πρόσκληση της προέδρου της ΠΝΟΗ Ιωάννας Χατζηβαρύτη δίνοντας το «παρών» στην κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου το βράδυ της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου 2018 στο «Κουτούκι του Σαρρή».

Όπως τόνισε η κ. Χατζηβαρύτη, η ΠΝΟΗ μεγαλώνει, ακολουθώντας το «εύρος» των αναγκών των πολιτών οι οποίες πληθαίνουν, αλλά και της εθελοντικής βοήθειας την οποία προσφέρουν στον Σύλλογο και κατ’ επέκταση στην κοινωνία της Καβάλας όλο και περισσότεροι άνθρωποι, είτε προσφέροντας προϊόντα είτε υπηρεσίες.

Αυτό έχει ως συνέπεια να δημιουργούνται στον Σύλλογο περισσότερα τμήματα με διαφορετικό αντικείμενο, διατηρώντας την «αυτοτέλειά» τους, αλλά έχοντας πάντα μια παραγωγική συνεργασία.

Η κ. Χατζηβαρύτη έκανε έναν σύντομο απολογισμό των δράσεων του Συλλόγου το 2017, ευχαριστώντας όλους όσοι βοήθησαν στο έργο του, ενώ υποσχέθηκε ότι και το 2018 η πόρτα του Συλλόγου θα είναι ανοιχτή για όποιον το έχει ανάγκη, «ακόμα και για μια καλημέρα», όπως σημείωσε η πρόεδρος της ΠΝΟΗ.