Φιλοζωικός Σύλλογος «Νώε»: Εξόρμηση για τον καθαρισμό της αλάνας της Ν. Ηρακλείτσας

Στις 10:30 το πρωί της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου οι φιλόζωοι του συλλόγου «Νώε» καλούν όλο τον κόσμο να αγκαλιάσουν την Αλάνα

Με το σύνθημα «νοιαζόμαστε για την κοινότητα μας, νοιαζόμαστε για το περιβάλλον», ο φιλοζωικός σύλλογος «Νώε» διοργανώνει την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου εξόρμηση για τον καθαρισμό της αλάνας της Ν. Ηρακλείτσας και της ακτής και καλεί όλους να συνδράμουν στην προσπάθεια. Το ραντεβού έχει οριστεί για τις 10.30 στην είσοδο της αλάνας, όπου οι εθελοντές θα μοιραστούν σακούλες και γάντια. Η εξόρμηση πραγματοποιείται με την συνεργασία των τουριστικών επιχειρήσεων της περιοχής αλλά και του Δήμου Παγγαίου.

Η ανακοίνωση του φιλοζωικού συλλόγου αναφέρει τα εξής: «Στις 18/2 ο φιλοζωικός σύλλογος «Νώε» σε συνεργασία με τουριστικές επιχειρήσεις της περιοχής της Νέας Ηρακλείτσας και με τη βοήθεια του δήμου Παγγαίου διοργανώνουν εθελοντικό καθαρισμό της αλάνας και της γύρω ακτής. Στις 10:30 ξεκινάμε στην είσοδο της αλάνας. Όλοι όσοι θέλουν να βοηθήσουν είναι ευπρόσδεκτοι. (Θα μοιραστούν σακουλές και γάντια σε όλους). Αγκάλιασε την Αλάνα, θέλει προστασία»!