Ξεκίνησε τη λειτουργία της η Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤοΜΥ) της Καβάλας

Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 τα εγκαίνια παρουσία Πολάκη - Διαβάστε για τις ειδικότητες, τις παροχές, τις ώρες λειτουργίας και τα στοιχεία επικοινωνίας της νέας Μονάδας

Ανακοινώθηκε από τη Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης ότι η 1η Τοπική Μονάδα Υγείας (Το.Μ.Υ) Καβάλας, η οποία βρίσκεται επί της οδού 25ης Μαρτίου 10 (συνοικία Αγίου Λουκά) ξεκίνησε τη λειτουργία της από τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018.

Στην ανακοίνωση της 4ης ΥΠΕ σημειώνεται αναλυτικά:

«Η 1η Το.Μ.Υ. Καβάλας είναι στελεχωμένη με ειδικευμένο ιατρικό (γενικούς ιατρούς και Παιδίατρο) νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, άρτια εξοπλισμένη, με δυνατότητα πρόσβασης για ΑμΕΑ και θα λειτουργεί από τις 07:00 έως τις 22:00. Η γραμμή επικοινωνίας με τη Γραμματεία της ΤΟΜΥ είναι: 2510 830360 και η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Ταχυδρομείου: [email protected]

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Γραμματεία, από τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018. Τα εγκαίνια της 1ης Το.Μ.Υ. Καβάλας θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 12:00 από τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, κ. Παύλο Πολάκη.

Έργο των Τ.ΟΜ.Υ. είναι η παροχή δωρεάν πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στον εγγεγραμμένο πληθυσμό. Ειδικότερα, οι Τ.ΟΜ.Υ. λειτουργούν ως ομάδες οικογενειακής ιατρικής, με εγγεγραμμένο πληθυσμό ευθύνης και έχουν ως σκοπό την παροχή δωρεάν ποιοτικών υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας χωρίς διακρίσεις».