Επιτυχημένη εκδήλωση του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Καβάλας με Γενική Συνέλευση, βραβεύσεις και κοπή βασιλόπιτας [φωτογραφίες]

«Παρών» και από τον πρόεδρο της ΕΣΑμεΑ Ιωάννη Βαρδακαστάνη

Το πρωί της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης η Ετήσια Γενική Συνέλευση και η κοπή της παραδοσιακής πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Νομού Καβάλας με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων του συλλόγου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία αλλά και του Ευρωπαικού Φόρουμ ΑμεΑ (European Disability Forum) Ιωάννης Βαρδακαστάνης και ο Οργανωτικος Γραμματέας της ΕΣΑμεΑ Χρήστος Κεσόγλου.

«Τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς αγώνες, συμμετοχή και αποφασιστικότητα», σημείωσε, μεταξύ άλλων, κατά τον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ, καταχειροκροτούμενος από τους παρευρισκόμενους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν για τη διαχρονική υποστήριξή τους προς τον Νομαρχιακό Σύλλογο ΑμεΑ Νομού Καβάλας ο πρόεδρος Ξενοφών Κροκίδης και το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας, η πρόεδρος Σίσσυ Ρακιτζή και το ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Καβάλας, η ιδιωτική κλινική αιμοκάθαρσης ΑΚΕΣΙΟΣ (εκπροσωπήθηκε από τον κ. Σταυρουλάκη), ο πρόεδρος Παναγιώτης Γκουλής και το ΔΣ του Συλλόγου Έκφρασης Πολιτισμού ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ και η πρόεδρος Φιλιππία Κοχλιαρίδου και το ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Το «παρών» στην εκδήλωση του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Νομού Καβάλας έδωσαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας Δημήτρης Εμμανουηλίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος, η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αρχέλαος Γρανάς και Σωτήρης Παπαδόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Καβάλας Ανέστης Τσουρουκίδης και Μαρία Φραντζεσκάκη, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Αλληλεγγύη» του δήμου Καβάλας Ευαγγελία Δρακονάκη, ο πρώην υπουργός Γιώργος Καλαντζής κ.ά.

Ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Νομού Καβάλας Σμαράγδος Κρεμύδας