Και ξαφνικά, μια… «φοντάνα» στη μέση του Ζυγού! Πήδακας τριών μέτρων μετά από «σπάσιμο» αγωγού [βίντεο-φωτογραφίες]

Χωρίς νερό από το πρωί μεγάλο τμήμα του χωριού - Στο σημείο βρίσκονται συνεργεία της ΔΕΥΑΚ για να επιδιορθώσουν τη βλάβη

Περίπου στις 19:00 το απόγευμα της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου 2018 «έσπασε» αγωγός ύδρευσης επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, λίγο πιο «πάνω» από το γήπεδο του Ζυγού, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας πήδακας που «πετούσε» νερό σε ύψος τριών μέτρων, «πλημμυρίζοντας» τον δρόμο.

Αμέσως, οι κάτοικοι ενημέρωσαν τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ζυγού ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τη ΔΕΥΑΚ. Το πρωί της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου 2018 τα συνεργεία της Επιχείρησης βρέθηκαν στο σημείο και διέκοψαν την παροχή στο βόρειο τμήμα του Ζυγού για να μπορέσουν να αποκαταστήσουν τον «σπασμένο» αγωγό. Η βλάβη αναμένεται να επιδιορθωθεί εντός της ημέρας και, παράλληλα, να αποκατασταθεί και η παροχή του νερού στα σπίτια του χωριού.




Επισημαίνεται ότι κάτοικοι σημειώνουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται βλάβη στο συγκεκριμένο σημείο. Δείτε βίντεο από τη… «φοντάνα» που δημιουργήθηκε στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου του Ζυγού: