Εργατικό Κέντρο Καβάλας για ΔΕΥΑΚ: Η κατάσταση έχει… ξεφύγει!

Η Διοίκηση του ΕΥΚ στηρίζει τους εργαζόμενους και ζητά να επανέλθει άμεσα κλίμα «εργασιακής ειρήνης»

Ενόψει της στάσης εργασίας που έχουν προκηρύξει για το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου 2018 οι εργαζόμενοι στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Καβάλας (διαβάστε σχετικά εδώ) και με φόντο τις καταγγελίες για bullying της Διοίκησης της Επιχείρησης σε βάρος τους (διαβάστε σχετικά εδώ), το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καβάλας στέκεται στο πλευρό του Σωματείου.

Σε ανακοίνωσή του το ΕΥΚ σημειώνει πως οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΚ «αγωνιούν για το μέλλον τους» και ζητά «να σταματήσει η διοίκηση τις μετακινήσεις και τα πειθαρχικά μέτρα σε βάρος των εργαζομένων και του σωματείου». Επίσης: «Η κατάσταση έχει ξεφύγει εδώ και πολύ καιρό και είναι απόλυτη ανάγκη να επανέλθει κλίμα εργασιακής ειρήνης και συνεργασίας ανάμεσα στους εργαζόμενους και τη διοίκηση της ΔΕΥΑΚ. Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Καβάλας στηρίζει την κινητοποίηση των εργαζομένων της ΔΕΥΑΚ και τάσσεται υπέρ της εύρυθμης λειτουργίας της επιχείρησης με γνώμονα πάντα το δίκαιο και το συμφέρον των εργαζομένων».

Στην κεντρική φωτό ο πρόεδρος του ΕΥΚ Ευθύμης Μακρογιάννης και ο πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων στη ΔΕΥΑΚ Κώστας Χανδρουλίδης