Θα «κατεβείτε» στην Αλφαβητοπαρέλαση με αυτοκίνητο; Δείτε πώς θα κινηθείτε

Απαγορεύσεις στάθμευσης και κυκλοφορίας, αλλαγή κατεύθυνσης κυκλοφορίας και αμφιδρομήσεις οδών στο κέντρο της Καβάλας από νωρίς το πρωί και μέχρι αργά το απόγευμα-Διαβάστε αναλυτικά ποιες οδούς αφορούν τα μέτρα

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Αλφαβητοπαρέλασης η οποία θα διεξαχθεί την Σαββάτο 17 Φεβρουαρίου 2018 θα ισχύσουν στο κέντρο της Καβάλας από τις 06:00 και μέχρι αργά το απόγευμα.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν αναλύονται παρακάτω.

Α. Απαγόρευση στάθμευσης κάθε οχήματος στις παρακάτω οδούς και τμήματα οδών:

– Απαγόρευση στάθμευσης όλων των οχημάτων και για το χρονικό διάστημα από τις 06:00 μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων (17:00) εκατέρωθεν της οδού Ομονοίας, στο τμήμα της από την οδό Δοϊράνης έως την οδό Δαγκλή- Ι.Ν. Αγ. Παύλου.

– Απαγόρευση στάθμευσης όλων των οχημάτων και για το χρονικό διάστημα από τις 06:00 μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων (17:00) εκατέρωθεν της οδού Αμ. Ερυθρού Σταυρού στο τμήμα μεταξύ των οδών Ελ. Δημοκρατίας και Γαλ. Δημοκρατίας και επί της Γαλ. Δημοκρατίας από το ύψος της οδού Ολυμπιάδος με Αμ. Ερυθρού Σταυρού.

– Απαγόρευση στάθμευσης όλων των οχημάτων και για το χρονικό διάστημα από τις 06:00 μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων (17:00) εκατέρωθεν τμήματος της οδού Δοιράνης (από την συμβολή της με την οδό Ύδρας και μέχρι την οδό Ελ.Βενιζέλου).

– Απαγόρευση στάθμευσης όλων των οχημάτων για το χρονικό διάστημα από τις 06:00 μέχρι το

πέρας των εκδηλώσεων (17:00) εκατέρωθεν της οδού Υδρας.

– Απαγόρευση στάθμευσης όλων των οχημάτων για το χρονικό διάστημα από τις 06:00 μέχρι το

πέρας των εκδηλώσεων (17:00) εκατέρωθεν τμήματος της οδού οδού Ελ. Βενιζέλου (από την συμβολή της με την οδό Ιωνος Δραγούμη και μέχρι την συμβολή της με την οδό Δοϊράνης).

– Απαγόρευση στάθμευσης όλων των οχημάτων για το χρονικό διάστημα από τις 06:00 μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων (17:00) του τμήματος της οδού Κουντουριώτου – δυτική πλευρά (κατά μήκος του Ιερού Ναού του Αγ. Νικολάου) από την συμβολή της με την οδό Ομονοίας και μέχρι την συμβολή της με την οδό Ύδρας).

Β. Διακοπή κυκλοφορίας κάθε οχήματος στις παρακάτω οδούς και τμήματα οδών:

– Διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην οδό Ομονοίας και για το χρονικό διάστημα από τις 13:30 μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων (16:30) από το ύψος της οδού Αστεριάδου , έως την οδό Κουντουριώτη.

– Διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων επί της οδού Γαλλικής Δημοκρατίας και για το χρονικό διάστημα από τις 13:30 μμ μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων (16:30) στο τμήμα μεταξύ των οδών Καράνου και Ομονοίας.

– Διακοπή κυκλοφορίας όλων των κάθετων οδών με κατεύθυνση προς την οδό Ομονοίας και για το χρονικό διάστημα από τις 13:30 μμ μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων (16:30) και συγκεκριμένα:

  • Οδός Αμύντα στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ομονοίας και Καράνου
  • Οδός Φιλελλήνων στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ομονοίας και Καράνου
  • Οδός Π. Μελά στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ευγ. Ιορδάνου και Ομονοίας καθώς και της παρόδου Π. Μελά στο τμήμα μεταξύ των οδών Π. Μελά και Καράνου
  • Οδός Αίαντος στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ομονοίας και Ευγ. Ιορδάνου
  • Οδός Αβέρωφ στο τμήμα της από Πλατεία Καπνεργάτη έως Ομονοίας καθώς και στο τμήμα από Ομονοίας έως Ευγ. Ιορδάνου
  • Οδός Αντιπάτρου από την οδό Αντιγόνου έως την οδό Ομονοίας

Γ. Αλλαγή κατεύθυνσης κίνησης κυκλοφορίας κάθε οχήματος στις παρακάτω οδούς και τμήματα οδών:

– Αλλαγή κατεύθυνσης της κίνησης (αντιδρόμηση) όλων των οχημάτων για το χρονικό διάστημα από τις 13.30 μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων (16:30) στην οδό Υδρας, με κατεύθυνση κίνησης από την οδό Κουντουριώτου προς την οδό Δοϊράνης και την οδό Ελ.Βενιζέλου.

– Αλλαγή κατεύθυνσης της κίνησης (αντιδρόμηση) όλων των οχημάτων για το χρονικό διάστημα από τις 13.30 μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων (16:30) στο τμήμα της οδού Δοϊράνης (από την οδό Ομόνοιας και μέχρι την οδό Ελ.Βενιζέλου), με κατεύθυνση κίνησης εξόδου προς την οδό Ελ. Βενιζέλου.

Δ. Αμφίδρομη κίνηση (αμφιδρόμηση) κυκλοφορίας κάθε οχήματος στις παρακάτω οδούς και τμήματα οδών:

– Αμφίδρομη κίνηση (αμφιδρόμηση) όλων των οχημάτων για το χρονικό διάστημα από τις 13.30 μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων (16:30) σε τμήμα της οδού Ελ. Βενιζέλου (από την συμβολή της με την οδό Ιωνος Δραγούμη και μέχρι την συμβολή της με την οδό Δοϊράνης).