ΤΕΙ ΑΜ-Θ: Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά υλοποιείται το πρόγραμμα για την παροχή πιστοποίησης CISCO, CCNA R & S

Πότε ξεκινάει το πρόγραμμα και πόσες διδακτικές ώρες περιλαμβάνει-Διαβάστε λεπτομέρειες για τις εγγραφές, καθώς και τι περιλαμβάνει η εκπαίδευση

H CISCO Networking Academy του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το επίσημο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της CISCO, CCNA Routing & Switching (περισσότερες λεπτομέρειες εδώ).

Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 280 ωρών (4 courses των 70 ωρών) και οδηγεί στην αντίστοιχη πιστοποίηση (CISCO, CCNA R&S) κατόπιν εξετάσεων σε ειδικό εξεταστικό κέντρο. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018 και θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2018.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν μέχρι τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018 συμπληρώνοντας τη φόρμα την οποία θα βρουν εδώ.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο εργαστήριο ΕΠΥΣ του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Καβάλα και περιλαμβάνουν εκπαίδευση με δικτυακό εξοπλισμό της CISCO. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παρακολουθήσουν μέρος του προγράμματος ή ολόκληρο το πρόγραμμα και απομακρυσμένα (σύγχρονη παρακολούθηση), μέσω της πλατφόρμας εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης BigBlueButton.

Υπεύθυνος για τη CISCO Networking Academy του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είναι ο Κωνσταντίνος Ράντος, αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής (οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Ράντο στο e-mail: [email protected]).

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε εδώ.