ΤΕΙ ΑΜ-Θ: Για 3η συνεχή χρονιά διοργανώνεται η Διεθνής Εβδομάδα Διδασκαλίας

20 φοιτητές από τη Γαλλία, την Ισπανία, την Τσεχία και τη Ρουμανία ήρθαν και φέτος στο ΤΕΙ ΑΜ-Θ με στόχο να διδαχθούν μαθήματα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Λογιστικής στα αγγλικά από τους αντίστοιχους Έλληνες καθηγητές των Τμημάτων

Είκοσι φοιτητές Erasmus από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες φιλοξενεί το ΤΕΙ ΑΜ-Θ για το εαρινό εξάμηνο 2018. Φοιτητές από τη Γαλλία, την Ισπανία, την Τσεχία και τη Ρουμανία ήρθαν και φέτος στο ΤΕΙ ΑΜ-Θ με στόχο να διδαχθούν μαθήματα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Λογιστικής στα αγγλικά από τους αντίστοιχους Έλληνες καθηγητές των Τμημάτων.

Η ξενόγλωσση διδασκαλία έχει γίνει θεσμός, πλέον, στο ΤΕΙ ΑΜ-Θ γι’ αυτό και η διαρκής φιλοξενία ξένων φοιτητών θεωρείται, πλέον, δεδομένη. Η επιστέγαση της αγγλόφωνης διδασκαλίας έρχεται 14-18 Μαΐου 2018, όπου η Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, σε συνεργασία με το Γραφείο Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά την Διεθνή Εβδομάδα Διδασκαλίας (International Teaching Week), όπου καθηγητές από όλη την Ευρώπη έρχονται στην Καβάλα να διδάξουν μαζί με τους Έλληνες συναδέλφους τους, Έλληνες και ξένους φοιτητές.

Με τον τρόπο αυτό οι φοιτητές της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας μπορούν να συγκρίνουν τις γνώσεις και τα στάνταρτς που επικρατούν στο αντικείμενό τους σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες διαμορφώνοντας μια σφαιρική αντίληψη αλλά και έχοντας μια μοναδική ευκαιρία γνωριμίας και συνομιλίας με καθηγητές διαφόρων εθνικοτήτων, έτσι όπως δεν θα μπορούσαν, με αυτή την σύνθεση, να το βρουν κάπου αλλού στον κόσμο.