Kavala AirSea Show 2018: Στο «κυνήγι» χορηγών και των… Saudi Hawks

Για ένα Show το οποίο αφήνει πολλά στην πόλη και μάλιστα χωρίς... εισιτήριο έκανε λόγο η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Αναστασία Ιωσηφίδου-Η εύρεση χορηγών και ο «αγώνας» του Παναγιώτη Γεωργιάδη για να έρθει το σμήνος από τη Σαουδική Αραβία

Στη διοργάνωση του Kavala AirSea Show 2018 αναφέρθηκε η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Αναστασία Ιωσηφίδου, στο πλαίσιο σχετικής συζήτησης η οποία πραγματοποιήθηκε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας το βράδυ της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου 2018.

Όπως είπε η κ. Ιωσηφίδου, το Kavala AirSea Show πραγματοποιείται μέσω σύμβασης μεταξύ πολλών φορέων του δήμου. Ένα από τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν η απόφασή του για την υλοποίηση της διοργάνωσης με τη σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, του Επιμελητηρίου, του ΟΛΚ και πολλών άλλων φορέων, ενώ ο προϋπολογισμός της διοργάνωσης φτάνει τα 135.000 ευρώ.

«Είναι ένα μοναδικό σόου το οποίο γίνεται μόνο στην Καβάλα. Στο κέντρο της πόλης έχουν τη δυνατότητα να το απολαύσουν οι δημότες μας και οι επισκέπτες μας χωρίς εισιτήριο. Παράλληλα, η Καβάλα κερδίζει πολλά από την διαφήμιση αυτού του μοναδικού γεγονότος.

»Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πως ψάχνουμε να βρούμε και πολλούς χορηγούς. Ήδη στις συζητήσεις που γίνονται, ένας από τους χορηγούς θα είναι και η Fraport αφενός με την καταβολή χρηματικού ποσού, αφετέρου με τη χορηγία κάποιου ποσού από τα τέλη στάθμευσης του αεροδρομίου, πράγμα το οποίο θα ελαφρύνει τον προϋπολογισμό. Θεωρούμε ότι θα υλοποιήσει το κομμάτι αυτό της χορηγίας συμπαρασύροντας και άλλους χορηγούς προκειμένου να βοηθηθεί το AirSea Show από αυτήν την άποψη.

»Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι μεγάλη προσπάθεια κάνει ο διευθυντής της διοργάνωσης Παναγιώτης Γεωργιάδης προκειμένου να καταφέρει να έρθει το σμήνος της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας της Σαουδικής Αραβίας (Saudi Hawks). Αν το καταφέρουμε κι αυτό καταλαβαίνετε ότι θα είναι ένα θαυμάσιο σόου, διότι δε θα είναι κέρδος μόνο η αεροπορική επίδειξη, αλλά και το τι αφήνουν οι συγκεκριμένες ομάδες οικονομικά στην πόλη μας και στην περιοχή μας. Ήδη έχει γίνει προεργασία από τους προηγούμενους μήνες και ευελπιστούμε κάθε AirSea Show να είναι καλύτερο από το προηγούμενο», δήλωσε η κ. Ιωσηφίδου.