Κάτι ετοιμάζει ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ Νομού Καβάλας…

Χορός, μουσική και πολεμικές τέχνες «επιστρατεύονται» την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 στο Κλειστό της Καλαμίτσας για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού

Ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ Νομού Καβάλας διοργανώνει την εκδήλωση «ΑμεΙκανότητες 2» η οποία πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 στις 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν η Σχολή Χορού της Μαρίνας Λαμπροπούλου η οποία θα παρουσιάσει διάφορες χορογραφίες, καθώς και οι Αθλητικοί Σύλλογοι «Αλέξανδρος Ο Μέγας» με δάσκαλο τον Αναστάσιο Χατζηιωαννίδη, «Α.Ο. Πολεμικών Τεχνών ΖΕΥΣ» με δάσκαλο τον Κωνσταντίνο Χατζηστεργίου και ο Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντο Καβάλας με δάσκαλο τον Χάρη Παλτόγλου οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν επίδειξη τεχνικών αυτοάμυνας.

Ταυτόχρονα, ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ Νομού Καβάλας θα διανείμει ενημερωτικό υλικό γύρω από θέματα που απασχολούν τον χώρο της αναπηρίας με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού που θα παραβρεθεί στην εκδήλωση.

Υποστηρικτικά συμμετέχουν οι MACEDONIAN WARRIORS MCC KAVALA.
Εθελοντική παρουσίαση εκδήλωσης: Χρυσή Κατσαμακίδου.

Τιμή εισιτηρίου: 3 ευρώ.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την εκδήλωση πατώντας [εδώ]