Η «πτήση» του Kavala AirSea Show και του Pageo Flying Day σε μια ακόμα παγκόσμια διάκριση [φωτογραφίες]

To 1ο Βραβείο Μάρκετινγκ (Marketing Award 1st Prize) για δεύτερη φορά μετά τη Μάλτα το 2016 δίνει «φτερά» στη διοργάνωση για ακόμα περισσότερες «πτήσεις» επιτυχίας και εντυπωσιακών events

Μεταξύ 1 έως και 3 Μαρτίου 2018 το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο των Airshow (EAC) διοργάνωσε στην Αμβέρσα στο Βέλγιο το ετήσιο Συνέδριο με τον ομώνυμο τίτλο.

Πρόκειται για το αναγνωρισμένο ως «το κορυφαίου κύρους στον κόσμο των Airshows διεθνές Συνέδριο», καθώς μέσα από τις ετήσιες εργασίες του κυρίως, «διαμοιράζεται» ένας μοναδικός όγκος τεχνογνωσίας και εμπειρίας τόσο από τα διακεκριμένα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού όσο και από τους εισηγητές και συμμετέχοντες οι οποίοι προέρχονται από όλη την υφήλιο και σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τον αεροπορικό πολιτισμό.

Η συμμετοχή του Kavala AirSea Show ξεκίνησε το 2012, ενώ το 2016 και 2018 εμπλουτίστηκε και με επέκταση προβολής με περίπτερο στον εκθεσιακό του χώρο (Banners, flyers, οπτικό υλικό, αναμνηστικά κ.λ.π).

Φέτος συμμετείχαν 158 σύνεδροι από 27 χώρες και τα περίπτερα ήταν 17 από ισάριθμες χώρες ή και εταιρείες της αεροπορικής βιομηχανίας και ομάδες επιδείξεων.

Στο τέλος απονεμήθηκαν τακτικά βραβεία στους συνέδρους, με τα 3 από αυτά να αφορούν την κατηγορία του μάρκετινγκ και της προβολής. Τα κριτήρια δεν αφορούν απαραίτητα στον «όγκο και τους προϋπολογισμούς» των διοργανώσεων, όσο κυρίως στην ποιότητα, «φιλικότητα/φιλοξενία», σε ποια έκταση του κόσμου απευθύνονται, ποια είναι τα μηνύματά τους, ποια είναι η δυναμική, ποιες είναι οι αναφορές τους στην αεροπορική ιστορία κ.λ.π.

Η διοργάνωση έλαβε το 1ο Βραβείο Μάρκετινγκ (Marketing Award 1st Prize) για δεύτερη φορά, όπως και στη Μάλτα (2016).

Η διοργάνωση, η οποία εκπροσωπήθηκε από τον διευθυντή της, Σμήναρχο (Ι) ε.α. Παναγιώτη Γεωργιάδη, δε μένει μόνο στις διακρίσεις και στο παρελθόν, αλλά ετοιμάζεται και φέτος να «απογειώσει» το θέαμα τόσο στην Καβάλα όσο και στο Παγγαίο, με περισσότερες ώρες… πτήσης, κυρίως στη Νέα Πέραμο, αλλά και με δράσεις… εδάφους και θαλάσσης.

Δείτε φωτογραφίες από το Συνέδριο στην Αμβέρσα

*Φωτογραφίες: Kavala AirSea Show-Pageo Flying Day