ΒΙΝΤΕΟ: Ο 9χρονος Χρήστος από την Καβάλα που μιλάει… ανάποδα και έχει «σπάσει» το ίντερνετ!

Δείτε και ακούστε τον Καβαλιώτη πιτσιρικά να προφέρει... ανάποδα λέξεις όπως «σκουληκομυρμηγκότρυπα», αλλά και... ολόκληρες φράσεις με την ίδια ευκολία που εμείς λέμε... «καλημέρα»!

Και τώρα… νορέφαιδνε ιτάκ! Για όσους δεν κατάλαβαν… κάτι ενδιαφέρον! Με τον «τίτλο» αυτό «προλογίζεται» το βίντεο στο οποίο ένας 9χρονος πιτσιρικάς από την Καβάλα επιδεικνύει μέσα σε τρία λεπτά το ιδιαίτερο ταλέντο του που δεν είναι άλλο από το ότι μπορεί να μιλάει… ανάποδα!




Ο Χρήστος (ή, καλύτερα, ο… ΣΟΤΣΗΡΧ!), με την ευκολία που όλοι εμείς λέμε «καλημέρα», μπορεί και προφέρει όλα τα γράμματα (σύμφωνα και φωνήεντα) της κάθε λέξης ανάποδα! Από τις πλέον απλές και καθημερινές όπως το «ναι» (ΙΑΝ) και το «όχι» (ΙΧΟ) μέχρι τις πλέον σύνθετες όπως η λέξη «σκουληκομυρμηγκότρυπα» (ΑΠΥΡΤΟΚΓΗΜΡΥΜΟΚΗΛΥΟΚΣ) ή τη λέξη «μπαρουτοκαπνισμένος» (ΣΟΝΕΜΣΙΝΠΑΚΟΤΥΟΡΑΠΜ)!

Στο σύντομο βίντεο που έχει ανέβει στο YouTube και μέσα σε έναν μήνα ήδη «μετράει» πάνω από 200.000 προβολές, ένας ενήλικας (προφανώς ο πατέρας του παιδιού;) «προκαλεί» τον 9χρονο Χρήστο «δίνοντάς» του λέξεις αλλά και… ολόκληρες φράσεις τις οποίες ο μικρός αντιγυρίζει… ανάποδα!

Δείτε το βίντεο και αναρωτηθείτε αν θα μπορούσατε και εσείς να κάνετε το ίδιο. Που μάλλον, δεν…