Συνάντηση Μαρκόπουλου με τον νέο Περιφερειακό Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Ο Αρχιπύραρχος Μάριος Αποστολίδης επιβεβαίωσε την άριστη συνεργασία της Υπηρεσίας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και διαβεβαίωσε τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας ότι σε κάθε φυσική καταστροφή αυτή η συνεργασία θα ενισχύεται

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Μαρτίου 2018 στον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρο Μαρκόπουλο ο νέος Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αρχιπύραρχος Μάριος Αποστολίδης. Ο κ. Αποστολίδης κατάγεται από την Δράμα, στην οποία εκτέλεσε τα καθήκοντά του ως διοικητής της οικείας Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για 2 χρόνια, ενώ υπήρξε για 4 χρόνια Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιγαίου.

Κατά τον χαιρετισμό του προς τον κ.  Αποστολίδη ο κ. Μαρκόπουλος τόνισε ότι «με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στο πλαίσιο της Πολιτικής Προστασίας και ευρύτερα, έχουμε διαχρονικά μια πολύ καλή σχέση συνεργασίας. Με την ευκαιρία της επίσκεψης του νέου Διοικητή, θέλω να πω ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Καβάλας σε όλες τις οργανικές μονάδες, είτε είναι η κεντρική υπηρεσία είτε είναι υπηρεσίες στην Ελευθερούπολη, τη Χρυσούπολη, τη Θάσο, αλλά και στο λιμάνι και στο αεροδρόμιο, έχουν μια εξαιρετική στελέχωση όχι από ένα μεγάλο αριθμό ανδρών και γυναικών, αλλά από ένα ιδιαίτερα αξιόλογο αριθμό, γιατί είναι άνθρωποι οι οποίοι δοκιμάστηκαν σε αντίξοες συνθήκες σε μεγάλες φωτιές, όπως αυτές της Θάσου και μπόρεσαν, υπερβάλλοντας εαυτούς, να αντιμετωπίσουν δύσκολες συνθήκες σε ένα δύσκολο γεωμορφολογικό ανάγλυφο. Έχω εξαιρετική άποψη και για το σημερινό Διοικητή και για τους διατελέσαντες Διοικητές της Υπηρεσίας στην πόλη της Καβάλας. Τον καλωσορίζουμε και ευχόμαστε να υπάρχει η ίδια καλή συνεργασία και στη συνέχεια», δήλωσε ο κ. Μαρκόπουλος.

Προς ανταπόδοση του καλωσορίσματος από τον κ. Μαρκόπουλο, ο κ. Αποστολίδης είπε πως αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά του ως Διοικητής της Περιφερειακής Διοίκησης των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της ΑΜ-Θ, έχει σκοπό να επισκεφθεί όλους τους επικεφαλής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. «Η Καβάλα είναι ένας Νομός ο οποίος έχει πληγεί πολλές φορές από καταστροφές, είτε από δασικές πυρκαγιές είτε από πλημμύρες. Ήρθα εδώ για να επιβεβαιώσουμε την άριστη συνεργασία μας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και να πούμε ότι πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες από τις φυσικές καταστροφές», δήλωσε ο κ. Αποστολίδης.