Τροχαίο στο Παληό που από… τύχη δεν έγινε σοβαρό [φωτογραφίες]

Σύγκρουση δύο οχημάτων στις «Γλάστρες» - Στο παρά... πέντε αποφεύχθηκε σύγκρουση και με τρίτο όχημα!

Περίπου στις 13:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Μαρτίου 2018 σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στο Παληό Καβάλας, «επάνω» από το σημείο «Γλάστρες», στο οποίο ενεπλάκησαν δύο ΙΧ αυτοκίνητα, προκαλώντας, ευτυχώς, μόνον υλικές ζημιές αλλά και αναστάτωση στις δύο εμπλεκόμενες οδηγούς.




Και τα δύο αυτοκίνητα είχαν κατεύθυνση ανατολικά, προς την Καβάλα. Λίγο πριν τις «Γλάστρες», το προπορευόμενο όχημα θέλησε να στρίψει δεξιά, στην παλιά είσοδο των «Γλαστρών», το δεύτερο όχημα προσπάθησε να προσπεράσει για να συνεχίσει την πορεία του και τότε, επάνω στην προσπέραση σημειώθηκε η πρόσκρουση που «πέταξε» το δεύτερο όχημα στο αντίθετο ρεύμα και από εκεί στη γωνία της οδού Σεφέρη, της απότομης ανηφόρας απέναντι από τη στάση του λεωφορείου.

Εκείνη ακριβώς την ώρα, όχημα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και κατευθύνονταν δυτικά, παρολίγο να εμπλακεί στο ατύχημα, αφού ο οδηγός του ξαφνικά «είδε» το αυτοκίνητο της φωτογραφίας να κατευθύνεται επάνω του, αλλά ευτυχώς διατήρησε την ψυχραιμία του και κατάφερε έγκαιρα να σταματήσει.

Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία Καβάλας.