Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Δίκτυο Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων ΑΜ-Θ [όλα τα ονόματα]

Οι δράσεις του νέου ΔΣ θα επικεντρωθούν στην ενημέρωση των Φορέων Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας (ΚΑΟ) της Περιφέρειας ΑΜ-Θ μέσα από επιμορφωτικές εκδηλώσεις και συνέδρια

Την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, στην αίθουσα του αμφιθεάτρου του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Γενική Συνέλευση του Δικτύου Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων ΑΜ-Θ.

Το Δίκτυο Κοιν.Σ.Επ. ΑΜ-Θ έχει συσταθεί από το Δεκέμβριο του 2015 με σκοπό τη δικτύωση των Φορέων Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας (ΚΑΟ), την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για τα οφέλη της κοινωνικής οικονομίας και της κοινωνικής επιχειρηματικότητας, καθώς και την εκπροσώπηση των φορέων ΚΑΟ στις τοπικές και εθνικές αρχές.

Τα ιδρυτικά μέλη του δικτύου ήταν 7 Κοιν.Σ.Επ. από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ και μέχρι τα μέσα του 2017 με τη σταδιακή εγγραφή νέων μελών, ο αριθμός διπλασιάστηκε σε 14 με τη συμμετοχή πλέον και του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης τομέα Ψυχικής Υγείας Νομού Καβάλας-ΚοιΣΠΕ Καβάλας.

Στη ΓΣ το απερχόμενο ΔΣ παρουσίασε τις δράσεις που υλοποίησε την τελευταία διετία και έδωσε τη «σκυτάλη» στο νέο ΔΣ που εκλέχτηκε.

Το νέο ΔΣ απαρτίζεται από παλιά και νέα μέλη και η σύστασή του έχεις ως εξής:

  • Πρόεδρος: Αντώνης Κουτσούμπας
  • Κοιν.Σ.Επ. Επάρκεια, Ξάνθη, Αντιπρόεδρος: Λουίζα Σαλτσίδη
  • Κοιν.Σ.Επ. Θράκης Κίνητρο, Ροδόπη, Γραμματέας: Έλενα Γκώγκου
  • Κοιν.Σ.Επ. Ανθρώπου Φύσης, Δράμα, Ταμίας: Ιωάννης Ηλίαδης
  • Κοιν.Σ.Επ. Ergo Culture Human Traces, Καβάλα, Μέλος: Μιχαήλ Σωτηρίου, ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας

Οι δράσεις του νέου ΔΣ θα επικεντρωθούν στην ενημέρωση των Φορέων Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας (ΚΑΟ) της Περιφέρειάς μας μέσα από επιμορφωτικές εκδηλώσεις και συνέδρια, καθώς και στη βελτίωση της συνεργασίας των φορέων ΚΑΟ με τους φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθούν τις δράσεις του Δικτύου μπορούν να επισκέπτονται τακτικά τη σελίδα του Δικτύου στο facebook εδώ ή να επικοινωνήσουν ηλεκτρονικά στο [email protected].