Η Καβάλα διαβάζει… γαλλικά μαζί με όλη την Ελλάδα

Ο Σύλλογος Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας Καβάλας-Δράμας-Ξάνθης προσκαλεί τους φίλους της γαλλικής γλώσσας να συμμετέχουν στον Μαραθώνιο ανάγνωσης για τη Γαλλοφωνία η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Ο Σύλλογος Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας Καβάλας-Δράμας-Ξάνθης προσκαλεί τους φίλους της γαλλικής γλώσσας και του γαλλικού πολιτισμού να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν στον Μαραθώνιο ανάγνωσης για τη Γαλλοφωνία η οποία διοργανώνεται στην Καβάλα το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 από τις 11:00 ως τις 12:30.

Ελάτε να απολαύσουμε μαζί τη γραφή και το άκουσμα της γαλλικής γλώσσας, αλλά και τον νοηματικό πλούτο του αλληγορικού, απλού και συνάμα εξαιρετικού ποιητικού κειμένου των μύθων του La Fontaine, στα Π.Ε.Κ. Καβάλας, Κων. Τσολάκη 44 (κοντά στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Ποταμουδίων).

Μαζί με την Καβάλα σε όλη την Ελλάδα, στο Αγρίνιο, στην Αμφίκλεια, στη Άρτα, στην Αθήνα, στην Αττική, στη Ζάκυνθο, στο Ηράκλειο, στη Θεσσαλονίκη, στην Ιεράπετρα, στα Ιωάννινα, στην Καλαμάτα, στην Καστοριά, στην Κέρκυρα, στην Κεφαλονιά, στην Κοζάνη, στη Λαμία, στη Λάρισα, στη Μυτιλήνη, στην Πάτρα, στον Πύργο, στην Πρέβεζα, στο Ρέθυμνο, στις Σπέτσες, στα Τρίκαλα, στην Τρίπολη, στα Χανιά και σε άλλες πόλεις, την ίδια μέρα, την ίδια ώρα, φίλοι της γαλλικής γλώσσας και του γαλλικού πολιτισμού συμμετέχουν σε Μαραθώνιους ανάγνωσης για τη γιορτή της Γαλλοφωνίας, διαβάζοντας έργα της επιλογής τους από τη γαλλική λογοτεχνία.

Δηλώσεις συμμετοχής στο email: [email protected] και στα τηλέφωνα 6972 265840 και 6972 317220, μέχρι και την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 στις 15:00.