Θεία Λειτουργία για τη Σύναξη της Τεσσαρακοστής στον Καθολικό Ναό της Καβάλας

Στην Καθολική Εκκλησία του Αγίου Παύλου θα βρεθεί ο Αρχιεπίσκοπος Κερκύρας και Αποστολικός Βικάριος Θεσσαλονίκης Σεβ. Ιωάννης Σπιτέρης

ΗΚαθολική Εκκλησία Αγίου Παύλου της Καβάλας προσκαλεί τους απανταχού Καθολικούς της Καβάλας, της ευρύτερης περιοχής (Δράμα, Σέρρες κτλ) καθώς και όλους όσους ενδιαφέρονται, στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για τη Σύναξη της Τεσσαρακοστής που θα τελέσει το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018, ο Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Κερκύρας, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας και Τοποτηρητής του Αποστολικού Βικαριάτου Θεσσαλονίκης Σεβ. Ιωάννης Σπιτέρης.

Η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία θα τελεστεί στην Καθολική Εκκλησία Αγίου Παύλου της Καβάλας (Κύπρου 6) στις 18:00 και θα διαρκέσει περίπου μία ώρα.

Την επόμενη μέρα, στις 11:00, ο Αρχιεπίσκοπος θα επισκεφθεί την πόλη της Αλεξανδρούπολης και θα τελέσει το Αρχιερατικό Πανηγυρικό Συλλείτουργο για τον εορτασμό του Αγίου Ιωσήφ του Μνήστορα, στην ομώνυμη Καθολική Εκκλησία Αγίου Ιωσήφ της Αλεξανδρούπολης (Ελ. Βενιζέλου 76), καθώς και θα εορταστούν τα 120 χρόνια ενοριακής ζωής του Ναού.