Την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 το τελευταίο «αντίο» στην Ελένη Σαλπιγκτή

Τα μηνύματα των φίλων της έχουν «πλημμυρίσει» το facebook θυμίζοντας σε όλους έναν άνθρωπο καλοσυνάτο και πάντα χαμογελαστό...

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης 20 Μαρτίου 2018 (διαβάστε σχετικά εδώ), η Ελένη Σαλπιγκτή, επί χρόνια γραμματέας των γραφείων του ΠΑΣΟΚ στην Καβάλα, μετέπειτα στενή συνεργάτις του Δημήτρη Παπουτσή κατά τη διάρκεια της βουλευτικής του θητείας και μέχρι πριν από λίγο καιρό μέλος της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καβάλας, άφησε την τελευταία της πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας όπου νοσηλεύονταν, έχοντας χάσει μία πολύμηνη και επίπονη «μάχη» με τον καρκίνο.

Η κηδεία της Ελένης Σαλπιγκτή θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 το πρωί της Τετάρτης 21 Μαρτίου 2018, στον ιερό ναό των Αγίων Θεοδώρων στα Κοιμητήρια της Καβάλας.

Τις τελευταίες ώρες, το προφίλ της εκλιπούσας στο facebook έχει «πλημμυρίσει» από τα συλλυπητήρια φίλων και γνωστών. Όλοι σπεύδουν να ευχηθούν  «καλό παράδεισο» αλλά και να υπογραμμίσουν το σθένος και την αξιοπρέπεια με τα οποία η ίδια αντιμετώπισε το πρόβλημα της υγείας της, παράλληλα με αυτό της μητέρας της που «έφυγε» από τη ζωή μόλις δυο μήνες πριν, στις 12 Ιανουαρίου 2018, αλλά και το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της που δεν ήταν άλλο από το χαμόγελο και την αισιοδοξία της.

Μία από τις τελευταίες αναρτήσεις της Ελένης Σαλπιγκτή στο facebook, είναι ενδεικτική της προσπάθειας που η ίδια κατέβαλε τους τελευταίους μήνες:

Το KAVALA POST μεταφέρει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.